2777
2789
عنوان

بيبى چكم مثبته آيا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
استارتر مثبته مثبته،،مبارکه اون خونم لانه گزینی بود عزیزم

آخه مگه نميگن فقط لكه؟! برا من خون هم بود

خدا كنه عزيزم بارداري خدا نينيتو سالم بزاره تو بغلت واسم دعا كن باردار باشم 😓😭🤲🏻🌹

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

مبارک باشه عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مگه نميگن فقط لكه؟! برا من خون هم بود خدا كنه عزيزم بارداري خدا نينيتو سالم بزاره تو بغلت  ...

نه واسه بعضیا مثل دوستم چندقطره خون روشن میاد،،چند وقته اقدامی؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نی نیت داشت جاشو سفت میکرد خون اومد،خدا برات حفظش کنه و بارداری خوبی داشته باشی

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
نه واسه بعضیا مثل دوستم چندقطره خون روشن میاد،،چند وقته اقدامی؟

ماه اول اقدامم بود اينماه 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
نی نیت داشت جاشو سفت میکرد خون اومد،خدا برات حفظش کنه و بارداری خوبی داشته باشی

الهي واي

تا برم آزمايش دل تو دلم نيست خدا كنه الكي مثبت نشون نداده باشه بيبي چكم 😓

ايشالا عزيزم خدا از دهنت بشنوه كلي ذوق كردم 😭😭 عصر ميرم ازمايش

اخییییی الاهیییییی😍😍😍

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
٨ روز 

عزيزم شما باردار بودي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷