2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارد بزنج و شكر و شير و اب رو قاطي كن بذار رو گاز. توش بادوم بي پوست شيرين رنده كن. همين

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
خودت داری میگی هفتاد صفحه😁 چجچوی کل هفتاد صفحه رو بخونم اخه خخخخ  لااقل بگو حریره بادوم کدوم ...

اوايل عزيزم 

گفتم رسپي غذاهاي ديگه رو هم ببيني خوب 😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

من بادومو آسیاب میکردم با یکم آب که کامل له بشه و حالت خمیری پیدا کنه،

نصف استکان شیر و یک قاشق چایخوری آرد برنج و اندازه ی سه تا بادوم ازون خمیری که درس کردم میزاشتم رو حرارت ملایم تا کامل بپزه،آخر سرم یکم شکر یا نبات یا خرما ی بدون پوست له شده توش میریختم،

حالا نمیدونم این اسمش حریره اس یا نه

منم دخترم شیرخشکیه با آب درست میکنم ولی یه مقدار سفت تر درست میکنم بعدهر  وعده ای که بخوام بهش بدم یه مقدار شیرخشک درست میکنم میریزم توش.آخه خوب نیست از همون اول با شیرخشک درست کنی نباید حرارت ببینه شیر خشک

نه عزیزم دکترش گفت شروع کن بهش بده چون پسر من رفلاکسیه 

دکتر گفته بده.دکتر به من گفت چون دختر بزرگم الرژی داشته به کوچیکه بعد یک سالگی بده چون زمینه سازه الرژی ه بادام

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.
هر جا یه چیز نوشته .چرا اینقدر دستورات متفاوته؟

سلام بادام خام ...رو بگیرید ...خیس بدید ...بعد از پوست کندن ساییده ...توش آب بریزید ...شیره رو جدا کنید ...همین حالت رو برای برنج ...دوتا شیره رو قاطی کنید ...با یه ذره شکر بجوشونید ....بعد غلیظ شدن بدید بچه بخوره ...بهتره شیر گا ونریزید چو ن امکان حساسیت تا دو سالگی زیاده 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))