2777
2789
عنوان

سلوليت

189 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من يه مشكلي دارم كه خيلي ذهنمو درگير كرده اونم انداممه

من كم كم در شرف ازدواج هستم.قدم ١٦٤ و وزنم ٥٦ هست.با لباس همه چي خوبه،لاغر اندامه خوبم اما زير لباس...بالاتنم لاغره و پايين تنه بزرگي دارم،ران پام چاقه،پشت پاهام سلوليت دارم،تيرگي ناحيه تنا.... دارم .ميترسم شوهرم بببنه و ازم زده بده!چيكار كنم؟؟؟؟

خانمايي كه ازدواج كرديد شوهراتون چه عكس العملي نشون ميدن؟؟

انقدر حساس نیاش عزیزم مگه مردا خودشون چی هستن؟؟ تو ذهن ما به غلط جا انداختن باید پرفکت باشیم خیلی هم خوبی مردا هم پاهای تپل دوس دارن اعتماد بنفس داشته باش

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همینی که هستی افتخار کن اگر میخوای بهتر بشی هم ورزشو پیشنهاد میکنم پیاده روی سریع و دویدن پاهاتو لاغر میکنه

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
غیر ممکنه با این قدوزن سلولیت داشته باشی قطعا حساس شدی من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۱. این حس رو دارم

من 51 وزنمه 

قدم 162 ولی دارم به خاطر چاق و لاغر شدنه

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏
به همینی که هستی افتخار کن اگر میخوای بهتر بشی هم ورزشو پیشنهاد میکنم پیاده روی سریع و دویدن پاهاتو ...

به قول شما با ورزش ميشه بهترش كرد اما تيرگي رو هم ميشه كاري كرد؟؟😔

انقدر حساس نیاش عزیزم مگه مردا خودشون چی هستن؟؟ تو ذهن ما به غلط جا انداختن باید پرفکت باشیم خیلی هم ...

حق با توئه عزيزم اما واقعيت اينه كه اينقدر كه همه انتظار دارن خانوما عالي باشن انتظار ندارن مردا عالي باشن...و اينكه من خيلي حساسم كافيه شوهرم به شوخي ايراد بگيره ازم !داغون ميشم