2777
2789
عنوان

خدا از كودك آزارها نگذره

143 بازدید | 8 پست

ويديويي كه منتشر شده رو ديدين؟!

بخاطر اخاذي از زنش كه جدا شده بچه شو ميزنه

بچه هم گريه ميكنه

قلبم به درد اومد از رفتارهاي اين حيوان صفت

يك دختر دارم شاه نداره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی فیلمی هم من چندوقت پیش دیدم بچه هفت هشت ماهه بود اینقدر اون مرتیکه بیشعور زدش که خون بالا آوورد تا چند روز سردرد گرفتم.نمیدونم اینا روانین.چشونه آخه با بچه چیکار داری کثافت..😢😢

🔴دستور بازداشت کودک آزار در آذربایجان شرقی

رئیس دادگستری مرند در آذربایجان شرقی گفت:

🔹پدر کودک آزاد مرندی شناسایی و دستور بازداشت وی صادر شده است.

🔹از شب گذشته فیلمی در فضای مجازی پخش شده است که در آن پدری کودک سه ساله خود را مورد آزار و شکنجه قرار می دهد.

🔹یک سال و نیم پیش مادر این کودک به دلیل عدم پای‌بندی پدر کودک شکنجه دیده به خانواده طلاق گرفته بود.

مادر این کودک آزار دیده گفت:

🔹بعد از مدت کوتاهی از ربودن دخترم توسط همسر سابقم، وی ویدیوهای مربوط به شکنجه نازنین زهرا را به من ارسال و تهدید کرد که در صورت عدم پذیرش خواسته‌هایش حتی دست به تعرض جنسی به دختر خود نیز می‌زند.

در پی انتشار ویدئوهای کودک آزاری که توسط پدر سنگدل در شهرستان مرند روی داده است،  اداره بهزیستی مرند و استان خبر از متواری شدن "ک. ع" دادند.

🚨به گفته دادستان مرندپدرمتواری شده و کودک به مادر سپرده شده بامحافظ

پلیس مرند از دیشب به دنبال پدر سنگدل است

@weed_lash

يك دختر دارم شاه نداره  

واقعا قلب منم درد گرفت.خدا ازشون نگذره چقدر یه ادم میتونه بی صفت و پست باشه خاک بر سرش 

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)