2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم یه لحظه

82 بازدید | 13 پست

سلام . این روزها بشدت آشفته و عصبی ام .شوهرم هم مدام از همه چی ایراد میگیره . حتی حوصله ندارم با بچم بازی کنم . اصلن دلم خوش نیست . میدونم افسرده شدم . اما حتی حوصله رفتن به بیرون و دکتر هم ندارم . فقط فلوکستین مصرف میکنم 1ماهه . بچه ها بشدت احساس خستگی و کوفتگی میکنم . دوس دارم فقط بخابم . اگه قرصی میشناسید واسه ضدخستگی وضد خواب و آرام بخشی توروخدا بهم بگید . خیر ببینید بحق فاطمه زهرا😢

0ویتامین دی بدنت کمه باعث افسردگیت شده توی خونه نمون بزن بیرون با بچت بزارش کالسکه و برو پارک خرید کوچیک واسه خودت یه رژی کلیپسی بخر فیلمهای طنز نگاه کن هرچی بیشتر بمونی خونه افسرده تر خواهی شد

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

ورزش کنین کلی روحیتون عوض میشه 

کتاب بخونین

قرص نمی شه همین طوری مصرف کرد باید پزشک واستون تجویز کنن

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

0ویتامین دی بدنت کمه باعث افسردگیت شده توی خونه نمون بزن بیرون با بچت بزارش کالسکه و برو پارک خرید ک ...

بچمم دارم افسرده میکنم 5سالشه . وقتی میگم میخام بخابم . گریه میکنه میگه مامان بیدار بمون توروخدا . اینقدر از وصع خودم خستم میگم خودمو بچمو باهم از دنیا راحت کنم . با شوهرمن مشکل دارم . آدم ایراد گیریه . فدات بگم قرص ویتامین  d . بعد چقدر بخورم

ورزش کنین کلی روحیتون عوض میشه  کتاب بخونین قرص نمی شه همین طوری مصرف کرد باید پزشک واستون ...

قبلن ورزش میکردم . الان حدود 40 کیلو اضافه وزن هم پیدا کردم . خسته شدم . از همه چی . 

قبلن ورزش میکردم . الان حدود 40 کیلو اضافه وزن هم پیدا کردم . خسته شدم . از همه چی . 

ادامش بدین 

بیشتر دعا کنین از خداوند کمک بخواین 

نمازاتون رو اگه می تونین اول وقت بخونین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بچمم دارم افسرده میکنم 5سالشه . وقتی میگم میخام بخابم . گریه میکنه میگه مامان بیدار بمون توروخدا . ا ...

دوست من میدونم شرایطت مناسب نیست و حوصله هیچ کاری نداری....

ولی برای بچه ت سعی کن خوب بشی

اول از همه یه ازمایش خون بده ببین ویتامینای بدنت کم نباشه بگو برات ازمایش تیروئید هم بنویسه ویتامین دی هم چک کن ببین چنده...

ولی به طور کلی ادمای بالغ حتما ماهی یه دونه ویتامین دی باید بخورن....اما بعضیا شاید نیاز باشه هفته ای یدونه بخورن....اما سرخور نباید زیاد خورد بعد از ازمایش میشه گفت چند تا برات نیازه

تو رو خدا به فکر درمانت باش بچه ت خیلی گناه داره.....

بچمم دارم افسرده میکنم 5سالشه . وقتی میگم میخام بخابم . گریه میکنه میگه مامان بیدار بمون توروخدا . ا ...

البته آزمایش بده احتمال میدم آدمیزاد قدرت ذهن داره تلقین نکن وانرژی مثبت داشته باش زندگیت عوض میشه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
نمازامو بخدا اول وقت میخونم . اما خدا منو یادش رفته

نه هاتنی خداونذ همیشه یاد بنده هاشون هستند فقط باید ب زمان بندی خداوند در بهتر شدن اوضاع اعتماد کنین