2777
2789

حالم بهم خورد ازشون وقتی یکی از اعضای خانواده گف امیرحسین هم از فلانی راضی نیس. مادرشوهرم برداشت گف دیگه بدونین وقتی امیرحسین از کسی راصی نباشه استغفرلله خدا هم از اون ادم راضی نیس 😕 اخه امیرحسین خیلی ادم خوبیه خیلی بین مردم گشته و میدونه چی خوبه چی نه 

حالم بهم خورد

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  دیدیم همچین موردی رو جالب همون پسره ببخشید ببخشید تو رندگی خودش ریده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

منم برادرشوهر بزرگمو می‌بردن بالا بعد شوهر منو باباش کتک میزد 

جاریم رو میبردن بابا منو میخواستن بیارن پایین نمیتونستن چون من اونا هر چی برام نمیخریدن بابام میخرید و بازم پایین نمیومدم 

شوهرم همش میگفت من شاید چون قیافم خوب نیست پوست ندارن بعد قیافش از داداشش بهتر بود باهوش تر بود حقوقش بیشتز بود حق الناس نمیکرد کاری به کسی نداشت اما برادرش برعکس

شما چرا فشار میخوری از این بابت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)