2777
2789
من که گفتم دنیا بیاد یه دل سیر خوردمش .ولی خداایش همین الان هم که روشونو ندیدما یه لگد میزنن یادمون ...

من گاز گرفتن بچه ها رو خیلی دوس دارم . دور از چشم مامان باباشون پسرخاله هامو گاز میگرفتم . الان نمیدونم خودم میتونم رو بچه ی خودم اجرا کنم یا نه 😅

من فک نکنم یادم بره . به شوهرم میگم من اندازه ی ده تا بچه واست بچه آوردم . دیگه اصا فکرشم نکن به دومیش 😅

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاز گرفتن بچه ها رو خیلی دوس دارم . دور از چشم مامان باباشون پسرخاله هامو گاز میگرفتم . الان نمید ...

فک کن بتونی بچه خودتو گاز بگیری منکه دلم نمیاد کسی هم بهش نزدیک شه تازه دعواشون میکنم .به خدا منم میگم انقد اسن یه دونه زحمت و استرس و هزینه داشت برامون که فکر بعدی به سرمان نخواهد زد

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
اخ جااااان دلم جفتشون هم پسر هستن .چقد ناراحت شدی براش بمیرم‌.بعد تو شکمته یا درش اوردن؟؟

ناراحت ک شدم ولی بیشتر از پرسنل بیمارستان . من یه شب حالم خیلی بد شد یکم لکه بینی هم داشتم رفتم بیمارستان مامای اونجا در ومد گف پاشو برو خونه من برات کاری نمیکنم . یا خودت میمیری تا فردا یا بچت . طوری نمیشه که . منم اومدم خونه زار زار گریه کردم . تازه فهمیده بودم دوقلوان . بعدشم دکترم مسافرت بود . یه ماه بعد اومد وقتیم اومد گف قلب یکیشون نمیزنه . 

ناراحت ک شدم ولی بیشتر از پرسنل بیمارستان . من یه شب حالم خیلی بد شد یکم لکه بینی هم داشتم رفتم بیما ...

چه بیشعوووور خدا لعنتشون کنه اصلا دلشون برای ادم نمیسوزه.بعد چی شد بچه مرده رو چیکار کردن؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
فک کن بتونی بچه خودتو گاز بگیری منکه دلم نمیاد کسی هم بهش نزدیک شه تازه دعواشون میکنم .به خدا منم می ...

والا . اصن من از همی الان نگرانشم . هیچ آینده ای ندارن بچه های این نسل . نه وضع اقتصادی نه آب نه هوا نه هیچی 

چه بیشعوووور خدا لعنتشون کنه اصلا دلشون برای ادم نمیسوزه.بعد چی شد بچه مرده رو چیکار کردن؟

هست هنوز کاری نمیکنن . بعدا دفع میشه . چون جفتشون یکی بوده تو یه کیسه بودن . 

والا . اصن من از همی الان نگرانشم . هیچ آینده ای ندارن بچه های این نسل . نه وضع اقتصادی نه آب نه هوا ...

منم دلم میسوزه تو این اوضاع نابه سامان مملکت این طفلیا ایندشون چی میشه .حالا خدا کنه شیرخودمونو بخورن وگرنه که شیرخشک هم باید به سختی پیدا کنیم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
آره. هر کسی یه جوریه. انقدر سلامت و رشد خودش برام مهمه که اصلا به ترکهام فکر نمیکنم 

وزنش خوبه؟دکتر من گفت یه هفته از هفته خودش عقبه بهم لیدی میل داده میخورم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤