2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهریه ات را ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 42 پست
نه عزیزم میگه اینجوری مطمئن میشم دوسم داری و منو میخوای واقعا

نکنی هااااا 

بخدا تقی ب توقی بخوره میگه جمع کن برو خونه بابات 

این مهریه مردا رو کمی نشونده سرجاشون همینجوریم نزده میرقصن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا 

همیشه بهش بگو گوشش پر کن که مهریم کنه 

یه خونه مغازه به نامم بزن

ببین اون داره گوشت پر میکنه ت  این کار بکن پافشاری نکن اینقدر بگو که ف‌کر کنه واقعا حقت کمه

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
من ك نميدونم زورم زياد بوده يا شوهرم خيلي دست پايين گرفته الان دارم مهريه رو ميگيرم ازش البته بش سخ ...

واقعا تو این اوضاع میتونه مهریه بده 😱

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
عمرا  همیشه بهش بگو گوشش پر کن که مهریم کنه  یه خونه مغازه به نامم بزن ببین اون د ...

واقعا فکر میکنه حقم کمه 

یه حرف زشت زد ک ناراحتم 

درحالیکه من از هرلحاظ ازش سرترم هیچی نداشت زنش شدم تحصیلاتم خوبه وضعمونم خوب بودو لی دنبال اخلاق بودم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
نه عزیزم میگه اینجوری مطمئن میشم دوسم داری و منو میخوای واقعا

از مکر این مردها بترس...مبادا خام بشی و برای اینکه ثابت کنی شوهر و زندگیت  دوست داری پاشی بری ببخشی...مگه این همه زن که مهریه دارن زندگیشونو دوست ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
واقعا تو این اوضاع میتونه مهریه بده 😱

اره ديك داره ميده مهريه م دويست و پنجاه تا سمه بوده و پنجاه مليون پول نقد

ي خونه نقلي ب نامم زد و ماهانه هم ي تومن بهم ميده اما خب نمياد بده دستم ك منم بخورم بره ميريزه ب خساب بابام ك هم پس اندازه هم مثلا مهريه س و دهن همه رو بسته باباهم خدا هيرش بده همه جوره پشتمونه و پولمون رو برامون سرمايه ميكنه اين ي تومن انگار شده قسط روش حساب نميكنيم شده ماه هايي رو ك ب اخرماه نرسيده مونديم ولي اون ي تومن رو ريخته ب حساب سر چشمه اين ي تومن تعهد اخلاقي هستش ك بابام روز محضر ازش گرفته ب شوهرم شب خاستگاري گف برا مهريه دخترم ماهي ي تومن بايد بدي اينو بايد امضا كني ك زيرش نزني و شوهرم قبول كرد بابام هم ديد اين بدبخت حرفي نزد روز محضر ازش امضا نگرف گف اين ي تعهد اخلاقي ديك خودتو وجدانت

اما شوهرم يبار بهم گف خونه ب نام توس بيا بزن ب اسم من ن نياوردم گفتم اوكي موردي نداره برو كاراشو انجام بده ميام امضا ميكنم اما نرف فقط خاست عكس العمل منو ببينه

منم ميدونستم جدي نيس گفتم باشه وگرنه نميدم ك ازين مردا بايدتزسيد

اره ديك داره ميده مهريه م دويست و پنجاه تا سمه بوده و پنجاه مليون پول نقد ي خونه نقلي ب نامم زد و م ...

خداروشکر عزیرم

اما شوهرم يبار بهم گف خونه ب نام توس بيا بزن ب اسم من ن نياوردم گفتم اوكي موردي نداره برو كاراشو انج ...

ماشالا ب👌باهوشیت👌

ماشالا ب👌باهوشیت👌

فداتشم

مردا همسون گرگن ختي ارم تريناشون عاشق تريناشون

شوهر من ي ادم عصبيه اما ب من ك ميزسه خيلي مراعاتموميكنه خيلي برا من ارومه دست پايين ميگيره خيلي ادعاي عاشقي داره ولي نميدونم چرا فكرم نسبت ب همه مردا يجوره