2821
2789

سلام دوستای خوبم. در مورد انتخاب محل زایمان خیلی مرددم. شهر ما بیمارستان خصوصی نداره و اگه بخوام بیمارستان خصوصی زایمان کنم باید برم مرکز استان که 1 ساعت با شهرمون فاصله داره. توی شهر خودمون مامای همراه گرفتم حالا دودل شدم که همینجا با کمک مامای همراهم زایمان کنم یا برم بیمارستان خصوصی بدون مامای همراه و یا اینکه به مامای همراهم پول بدم که همراهم به اون یکی شهر بیاد که البته هزینش یه کم برام سنگین میشه. ممنون میشم نظراتتونو بدونم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه زایمانت طبیعیه چرا بری بیمارستان خصوصی؟

شنیدم بیمارستان دولتی آدمو تا دم مرگ میبرن

شنیدم بیمارستان دولتی آدمو تا دم مرگ میبرن

زایمان طبیعی درد داره اونا که دست نمیندازن داخل، تو خصوصیم واست معجزه نمیکنن، هییییچ فرقی نداره بستگی به خودت و اندازه لگنت داره، دخترعموم پونزده روز پیش بیمارستان خصوصی زایمان داشت، از ساعت ده صبح بهش آمپول فشار زدن تا ساعت پنج بعد از ظهر درد کشیده ساعت پنجم قلب بچش کند شده سزارینش کردن هر دو دردو کشید، اینم خصوصی

اما جاریم بیمارستان دولتی بود ساعت پنج صبح دردش شروع شد هفت زایمان کرد سه تا بخیه هم بیشتر نخورد

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
زایمان طبیعی درد داره اونا که دست نمیندازن داخل، تو خصوصیم واست معجزه نمیکنن، هییییچ فرقی نداره بستگ ...

حق با شماست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز