2777
2789

ديروز داشتم اتاقمونو مرتب ميكردم يه دفعه ديدم يه دفترچه رو ميزه

خواستم بندازمش دور اما گفتم شايد چيز مهمى توش باشه

اقا من فوضوليم گل كرد دفترو باز كردم ديدم دفترچه خاطرات اميرحسينه(شوهرم)ورق زدم و با ديدن يكى از برگاش گريم گرفت البته چندتا برگش بيشتر پر نشده بود

با خودم گفتم خر كه نيست اينو بزاره جلو جشت اما باز گفتم لابد عجله داشته يادش رفته برداره

تازه رفته بود سركار سريع زنگ زدم برگشت خونه

دفترچرو پرت كردم سمتش گفتم اره سالى اسم عشق قبليت بود كه ميخواستى رو دخترمون بزارى خيلى نامرديو بوق بوق بوق!😂

يه دفعه ديدم اميرحسين زد زيره خنده گفت به دوربين باى باى كن فهميدم عاقا ميخواسته منو سركار بزاره فيلم بگيره بخنده خداشاهده با ملاقه كل خونرو دنبالش دويدم

ديروز ديدم تو هال نشسته داره يه چيزى مينويسه هانگو نقشه ى شومش بوده اون چندتا برگه ديگروهم محض خالى نبودن و شك نكردن من نوشته بود 

و فهميدم بجز ساميار و سالى يه بچه ديگه هم به اسم اميرحسين دارم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 😂😂😂😂😂😂

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤