2777
2789
عنوان

سرنوشت تلخ دوستم

405 بازدید | 11 پست

راهنمايى كه بودم يه دوست صميمى داشتم به اسم مائده

ميتونم بدون شك بگم فوق العاده ترين دخترى بود كه تاحالا ديده بودم

فقط مشكلش خانوادش بود كه خيلى خيلى مذهبى بودن

محدودش ميكردن و هيچ جا نميزاشتن بره

بخاطر ظاهرش هميشه همه مسخرش ميكردن و بهش ميگفتن سبيلو و غيره.مامانشم برده باباهه بود هرچى ميگفت ميگفت چشم هيچوقت از بچش دفاع نميكرد.باباش منو قبول نداشت و ميگفت دختر مانتويى رو چه به ما در اين حد عقب مونده بودن.من يه عالمه خانواده مذهبى ديدم ماه بودن اما اينا فقط اسم خدا و خداشناسى رو يدك ميكشيدن.كارى كردن كه دوستم از عالم و ادم متنفر بشه و افسردگى بگيره هميشه حسرت بقيرو ميخورد و ارزوى مرگ ميكرد وقتى عاشق شد باباش به لطف يكى از دهن لقاى مدرسه فهميد با كمر بند سياهو كبودش كرد با اينكه پسره واقعا عاشقش بود و هيچيم بينشون صورت نگرفته بود حتى خاستگارى هم اومد اما باباش قبول نكرد و گفت اگه سراغ دخترش بياد يه بار ديگه ازش شكايت ميكنه انقد وعضش بد بود كه چند هفته بسترى بود تو بيمارستان بعدشم به زور دادنش به پسر عموش كه دوستم هيچ حسى بهش نداشت و نداره وقتيم مخالفت كرد دوباره با كنربند افتاد به جونش وقتى باباش مرد انگار عروسى دوستم بود خيلى وحشتناك بود البته حق داشت انقد ازش متنفر باشه منم بودم متنفر ميشدم هنوزم ميره قبرستون نفرينش ميكنه

شوهرش ادم خوبيه و عاشقشه ولى اوايل بهش شك داشت و كتكش ميزد و فكر ميكرد هنوز پسر قبليرو دوست داره الان خوب شده.يه سال پيش دوستم تو خيابون عشقشو ديد با دختر و زنش بعد از اون به معناى واقعى ميتونم بگم مرده متحرك شد از قبلش خيلى بدتر هر چى قرص و دارو روانپزشك و دكترم برديمش فايده نداره فقط مدام باباشو نفرين ميكنه تو دلش پر شده از نفرت و كينه.توروخدا يه راه حل بگين اون بهترين دوستمه چيكار كنم حالش خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من دیگه نباید به گذشته فکر کنه

حالا اشتباه...قسمت یا هر چی

اینطوری فقط خودش نابود میشه

تا خودش هم نخواد هیچ دکتر و دارویی افاقه نمیکنه

اگه الان با شوهرش مشکلی نداره بهتره همه انرژی اش رو بذاره برای زندگی الانش

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
به نظر من دیگه نباید به گذشته فکر کنه حالا اشتباه...قسمت یا هر چی اینطوری فقط خودش نابود میشه تا ...

خيلى خيلى قويه من به شخصه جاش بودم كم ميوردم من هميشه اينو بهش ميگم اما نميتونه با گذشتش كنار بياد

چقد دردناکه درد دوستو دیدن و کاری از دست بر نیمدن

دقيقا كسى كه مثل خواهر بود برام جلوى چشمام پر پر شد هيچوقت يادم نميره يه سال برا تولدش شال خريده بودم باباش تا فهميد من براش اوردم انداخت سطل اشغال 

دوستم هيچكارى نميكرد اينجوريم نبود كه كارى كنه كه اعتمادشرنو از ديت بده كلا خانواده شكاك و مريضى بودن 

بهتره فراموشش کنه...و سعی کنه ب شوهرش ک میگی مرده خوبیه دل ببنده..ب نظرم تنهاد کسی ک میتونه کمکش کنه ...

حتى بچشم هنوز به عنوان بچش قبول نكرده خاطرات گذشتش خيلى روش تاثير ميزاره شبا با ترس از خواب ميپره و فك ميكنه باباش هنوز زندست و داره ميزنتش