2777
2789
عنوان

قرص ادیوس عوارضش رو بگیدماله لاغری

3982 بازدید | 34 پست

سلام من یه20روز قرص ادیوس خوردم قلبم درد گرفته وضعف دارم و سرگیجه تمام موهای بدنم سیخ میشد قطع کردم تازه اصلشم گرفتم بخدا توصیه میکنم واسه لاغری قرص نخورید همش عوارض داره زانو هم دیگه ندارم

برنامه میکس فیلم  ادیوس شنیده بودم. قرصشو نه😐

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانمه رو تو برنامه مستند نشون میداد بچه اش تازه دنیا اومده بود چون خیلی لاغر بود میخواست چاق بشه تا شیرش زیادتر بشه، بنده خدا از ماهواره قرص چاقی میگیره طفلک😢 شوهرش گریه میکرد میگفت این بچه یه ماهش نبوده زنش میره تو کما الان بچش شیش ماهه لست هنوز تو کماست😭😭😭😭😭😭 نکنید تورو خدا😭😭😭

عروس عموم میخورد خوب لاغر شد ولی تپش قلب گرفت ، بالای چشمش پف کرده دیگه درست نمیشه ، دیگه مصرف نکنین ، مواد هم داخلش داره که یه کوچولو تاثیر میذاره 😖😖😖

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

من که لاغرم نشدم آقا که ازش خریدم گفت هر روز نیم کیلو من 20روز خوردم 2کیلو وچه قدر حالم بده قلبم چنبار احساس کردم نمیزنه وارد زیاد سوزش شانه وقلبم که مداوم بود

نخووووور چرا میخوری اینارووووو؟؟؟ مگه لاغر نمیکنی واسه سلامتی ؟؟؟ پ چرا الان سلامتیتو به خطر میندازی

قرص لاغر کنه هم مدتش کوتاهه باز چاق میشییی میگن این قرصه عوارضش خیلی زیاده هرچند که خیلی لاغر میشی ولی بدرد نمیخوره باز چاقیت برمیگرده از ما گفتن بود 

فقط فقط ورزش

عروس عموم میخورد خوب لاغر شد ولی تپش قلب گرفت ، بالای چشمش پف کرده دیگه درست نمیشه ، دیگه مصرف نکنین ...

اره میگن شیشه اگه اشتباه نکنم خیلییی لاغر میکنه 

زیاد شنیدم رفتن سمت شیشه که لاغر بشن 

خیلی پشیمونم الان یه ماهه نخوردم ولی قلبم هنوز درد می‌کنه خیلی بده که قرصی با این عوارض راحت وحتی با اسم گیاهی و بدون عوارض فروخته میشه یکبار که نزدیک بود از شدت درد وتنگی نفس بمیرم خیلیییییی پشیمونم بخاطر مشکلاتی که از نظر جسمی دارم ورزش نمیتونم بکنم برای همین تصمیم احمقانه گرفتم برام دعا کنید لاغر بشم