2777
2789
والا اقا هم خوب صحبت نمیکردن همچین  مشکلتون پوله میدم بهتون (ادم با خانواده زنش نباید همچین صح ...

عزیزم اون خانوم باعث شد ممد عصبی بشه

هی انگولکش کرد

وگرنه همه میدونن ممد اون حرفارو از حرصش گفت.بنظرم من ک خوب کرد گف😲😲😲

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس کردم دروغ میگه ودلش میخاد خودشو با ارزش نشون بده که اینجوری تو چتاش با پسر بد حرف میزد بعد پسر ...

اینم حرفیه

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
حالا بالاخره رفت خونه بابا ؟

من که نتونستم تحمل کنم اومدم بیزون

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
والا اقا هم خوب صحبت نمیکردن همچین  مشکلتون پوله میدم بهتون (ادم با خانواده زنش نباید همچین صح ...

خب حق داشت دیگه؛ قشنگ بنظر میرسید مشکل پوله 

ارباب و رعیت که نیستن آدم جرات نکنه تکون بخوره

در کل از نظر من کل تاپیک دروغه پس بخیال😉

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
عزیزم اون خانوم باعث شد ممد عصبی بشه هی انگولکش کرد وگرنه همه میدونن ممد اون حرفارو از حرصش گفت.بن ...

من خودم اصلا متنفرم با زور حرف بزنی نه میتونم زور بگم نه بشنوم 

ولی خب میگم اینجوری ک از اقا به به چه چه کردن نبود زبون داشت دگ ب اندازه کافی 🙃🙂

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
کاش اینقدر که طرفدار حقوق اقایون هستند خانم ها طرفدار حقوق خودشون بودند حالا یکی تاپیک زده بود ش ...

دقیقا. حسادت خانما گل کرده

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

این داستان ممد

وی در یک خانواده مذهبی چشم ب جهان گشود و بخاطره اندکی طلا ک با پول خود تهیه کرده بود براثر تهدید های پدر خانم و فشارهای خانم و بی ادبی ایشان چشم دل ازجهان ب دیار نی نی سایت بست 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
مگه همچین مرد خوبی داریم آخه؟! ببین یه همچین مردی نصیب کی شده تاسف... دختره ی بی لیاقت ...

هرکی جای ممد بود میرفت گم و گور میشد دختره رو حتی طلاقم نمیداد مجبور میشد خودش اقدام کنه دختره.

۵۰ملیون طلا خریده واسه دختره سرش گیج رفته

اینجور ادما ندید بدیدن 

دلیل نمیشه چون شوهر ی عده زودجوش هستن فک کنن همه ی مردا همینطورین من الان چتارو خوندم ب نظرم استارتر ...

بنظر من تند روی بود از چتهااا فقط قبل و بعدش و نمیدونیم و فقط اونا رو میخونیم خط قرمز همه خانواده اشه ولی بایدهزکدوم رو جای خودش نگه داشت من بی احترامی رو کامل از طرف خانم دیدم