2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه منوعاشقانه میبوسه اخریش چنددقیقه پیش

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
امروز ولی پشت تلفن بوس فرستاد نامزدیم خیلی وقته ندیدمش

خيلي دوري بده ! منم نامزدم ! اون ١٠ ساعت كارش فاصله داره و ي شهر ديگس ! من حس ميكنم دوري باعث ميشه سرد شم شما چ فكر ميكني؟

روزي ده بار كارشه بوسيدن اونم  يك دقيقه اي طول ميكشه 

چند دقيقه پيش از سر كارش بوس و پيام عاشقانه فرستاد برام ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
سر كار 😐  شب كارن عاها ! چخوبببب خوشبخت بمونيد هميشه😍😍

نه عزيزم اينجا روزه ظهره امريكا هستم مرسي عزيزم 😘😘

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
خيلي دوري بده ! منم نامزدم ! اون ١٠ ساعت كارش فاصله داره و ي شهر ديگس ! من حس ميكنم دوري باعث ميشه س ...

وای آره خیلی بده نامزد من کارش یه جوریه بعضی وقتا میره شهر دیگه الان دوماهه ندیدمش نمیشه گفت سرد شدیم ولی وقتی نیست یه سره دعوا داریم الان بعد دوهفته آشتی کردیم مطمئنم دوروز دیگه باز یه آشوب جدید به پا میشه  ایشالا زودتر هم شما برید سر خونه زندگی خودتون هم ما

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬