2777
2789
عنوان

لاغری

5075 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها کسی که رژیم کالری شماری رو بلده 

میشه کمکم کنه 

من بدنم به 1605کالری نیاز دارع 

این چند روزه زیادترین کالریم 700 بوده 

یعنی روزانه 400 تاهم کالری دریافت کردم که سوزانده هم داشتم 

میخوام بدونم اگه همین 6۰0 تا رو مصرف کنم میتونم کم کنم حدودا 6کیلو میخوام لاغر کنم 

البته سعی میکنم از امروز به بعد از 500تا بیشتر نشه 

تو دوهفته میشه تقریبا 3کیلو کم کنم با این روند 

کمک پلیــــــــــز

‌‌

ميخواين لاغر شين؟ . تناسب اندام معمولا يكي از روياهاي هر انساني است!! ولي لاغري به چه قيمت؟ بسياري از افراد به دنبال تناسب اندام هستند ولي گزينه بسيار مهم، كاهش وزن سالم هستش!! مكمل هاي گياهي جوپار نه تنها عوارض بسياري از قرص هاي چربي سوز را ندارد بلكه : 🌸تنظيم كننده آنزيم هاي كبد 🌸ازبين برنده چربي دور كبد 🌸تنظيم كننده فشار خون و قند خون 🌸بسيار مفيد براي سيستم گوارشي🌸آرامش دهنده 🌸تسکین دهنده اعصاب 🌸درمان بی خوابی و کم خوابی🌸 تقویت کننده معده و روده🌸 محرک هاضمه🌸درمان یبوست🌸 کاهش درد مفاصل🌸 درد عضلات و درمان تنگی نفس 🌸افزایش قدرت بدنی  🌸تنظيم كننده هورمون هاي بدن🌸 ضدافسردگی🌸تقویت قوای جسمانی🌸 انرژی زا🌸سرشار از ويتامين ها A.B.C.D.E.K.B1.B2.B3.B6 و B12 میباشد

👇👇👇👇👇👇

ترکیبات اکسیر گیاهان نیروزا جوپار ویژه بانوان:

تخم کتان ، تخم خرفه،سیاه دانه ، تخم افتابگردان ، هل باد ، کنجد ، تخم میخک ، تخم گشنیز ، رازیانه ، موردانه ، قهوه تاج ، بذر گل شقایق ، زیره کوهی ، فلفل سیاه ، روناس ، تخم شوید ، تخم کاهو ، جو برشته ، دانه زیره سبز ، زنجبیل ، انجیر خشک ، سنجد ، بهار نارنج ، مرزنجوش ، هل رسمی ، شکر

🌸

جهت سفارش محصولات جوپار با ایدی زير در ارتباط باشيد

چجوری میخوری انقدر میشه درست حساب میکنی مطمینی 

من خودمو بکشم مبشه ۸۰۰ فکر کنم اصلا چیزی نمیخوری با ۴۰۰ تا

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من توی گروهی هستم در رابطه با محصولات جوپار و انواع کرم هاست خودم استفاده نکردم اما خاله ام و دختر خاله ام برای لاغری و فشار خونش از این محضول استفاده کردن و البته راضی هم بودن در طول دو ماه  دخترخاله ام ۱۵ کیلو  کم کرد

بیا تو تاپیک ما با بچه ها کالری شماری کن هفته ای یک کیلو کم میکنی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

https://ninisite.co/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

منم هفته سوم هستن تو تاپيك بامداد جان دوهفته اول ١٨٠٠گرم كم كردم شمام بيا انگيزه ميگيري عزيزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
درسته بعدش باید کم خوری کرد 

آخه کم خوری تا کی . من لاغر میکنم ولی دو شب پشت سرهم مهمونی برم یکم غذا و میوه و چای پشت هم بخورم سریع چاق میشم وزنم برمیگرده . یا مثلا یه چتد روز کیکو بستنیو ازین چیزا بخورم بعدش سریع دوسه کیلو اضافه میکنم . خب آدم نمیتونه همیشه خودشو از دیگزان کنار بکشه. گاهی بخاطر مهمونی یا همراهی دیگران مجبوره   

چجوری میخوری انقدر میشه درست حساب میکنی مطمینی  من خودمو بکشم مبشه ۸۰۰ فکر کنم اصلا چیزی نمیخو ...

خیلی کم میخورم میان وعده اصلا فقط چای خرما 

غذا هم خیلی کم مثلا ماکارونی یه کفگیر 

خیار و گوجه هر کدوم یه دونه 

مثلا 6قاشق برنج فقط 

نون و ماست 

نون و سبزی 

صبحانه نمیخورم گاهی ناهار نمیخورم 

قرص رولاکس که میلین هست هم میخورم