2777
2789
عنوان

خانوما....بیاین بگیم الان مشغول چه کاری هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست

همسر از سفر برگشت از صبح مشغول تفریح با همسر جان الانم هردو خسته ایم دراز کشیدم تو بغلش

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه روپامه .۴۰دقیقس دارم مثلامیخوابونمش تازه دست میزنه خودبه خودمیخنده.منم یه عالمه کاردارم فرداحنابندونه خواهرمه توفکراونم

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

با پسرام فوتبال بازي ميكنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
برگشتم خونه بابام به خاطر خیانت شوهرم با یه بچه سه ماه توشکمم

الهی بمیرم جانم تو رو خدا به بچت رحم کن خودتو اذیت نکن بره به جهنم اگر بابات اینا حامیت هستن برنگرد سر زندگیت

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

دارم گریه میگنم 

دختر فامیل که هر روز با خودش و خاهرش میرم باشگاه  فردا عروسیشه منو دعوت نکردن کل فامیل دعوتن زنگ زدم مامانم میگه به درک و گوشیو قطع کردم نمیدونم من چرا اینقد بدبختم مونده تا کنایه های شوهرمو بشنوم که ادمت حسابت نکردن دعوتت کنن خیلی دلم شکست 😭😭

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
اخی چرا

نمیدونم بخدا دارم زار میزنم به خاطر بدبختی خودم خیانت کتک تحقیر تنهایی کنایه از خودم بیزارم به مامانم گفتم اگه اونا بودن و دخترشون دعوت نمیکردی نمیومدن گفت به درک و منم گوشی قطع کردم دلم خیلی گرفته از بخت و اقبالم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢