بچه روپامه .۴۰دقیقس دارم مثلامیخوابونمش تازه دست میزنه خودبه خودمیخنده.منم یه عالمه کاردارم فرداحنابندونه خواهرمه توفکراونم
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دختر فامیل که هر روز با خودش و خاهرش میرم باشگاه فردا عروسیشه منو دعوت نکردن کل فامیل دعوتن زنگ زدم مامانم میگه به درک و گوشیو قطع کردم نمیدونم من چرا اینقد بدبختم مونده تا کنایه های شوهرمو بشنوم که ادمت حسابت نکردن دعوتت کنن خیلی دلم شکست 😭😭
نمیدونم بخدا دارم زار میزنم به خاطر بدبختی خودم خیانت کتک تحقیر تنهایی کنایه از خودم بیزارم به مامانم گفتم اگه اونا بودن و دخترشون دعوت نمیکردی نمیومدن گفت به درک و منم گوشی قطع کردم دلم خیلی گرفته از بخت و اقبالم