2777
2789

دوساله عقدیم 

از ماه 2-3 ب بعد مدام سر اینکه همش توی گوشی هست دعوا داشتیم تا الان

اوایل فقط تلگ رام میرفت و کانالارو میخوند

بعد از 3-4 ماه یاد گرفت بره سایتای شرط بندی فوتبال و مدام اونجاست و یا داره با دوستاش چت میکنه در مورد این جیزا

شرایط ما هم جوریه 24ساعت کنار همیم ، میرم خونشون انگار من وجود ندارم مدام سرش تو گوشیه یا تلویزیون میبینه ... منم حس سرشکستگی میکنم

خونه ما هم ک هستیم میره تو اتاق و مدام ... حتی بیرون هم بشینه با کسی رابطه نمگیره حرف زنه و باز سرش تو گوشیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور صحبت کن اونقدری حاد هست که با تو حرفای بچه ها نمیتونی درستش کنی برو قسمت کلینیک سایت مطرح ک ...

قسمت کلینیک هر چی بگی میگه برید مشاور

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یک چیزت بگم شوهرت برخورد قاطع میخواد بهش بگو برو هر موقع سیر شدی از این چیزا خسته شدی اونوقت بیا پ ...

بخدا س شبه من طرفش نرفتم بغلش کنم و ... گوشی دست گرفت انگار ن انگار من هستم 

در این حده

دارم کم کم شک هم میکنم بهش با اینکه همه چیشو خبر دارم و رمز نداره

راهکارش چیه ؟

باهاش کنار بیا.

اون که الان دوران عقده و خونه ی خودتون نرفتید و از اطرافیان شرم نمیکنه و سرش همش تویه گوشیشه مطمین باش وقتی که رفتید خونه ی خودتون و زیر یک سقف مشترک اصلاااااا بهت توجه نمیکنه و بیشتر سرش با گوشی گرم میشه