2777
2789
عنوان

راهنمایی برای خرید پرده

131 بازدید | 15 پست

سلام خانما میخوایم پرده بخریم امروز رفتیم عبدل آباد هر کدوم یه قیمتی میدادن واقعا آدم سردر نمیاره از نحوه متر کردنشون،حالا واقعا موندیم از کجا بخریم آخه مولوی هم پرده فروشی زیاد داره،بنظرتون کجا هم مناسبتره هم شیک تر؟

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولوی بهتره عبدل آبادگرونه مولویم ازااین مغازه لوکسانخرین مغازه های داغون زیرزمین ارزونتره😁😁😁

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

عبدل اباد به نظرم اول یه مدل انتخاب کن بعد دقیقا همون مدل بپرس و تفاوت قیمت ها روببین انتخاب کن 

من پرده هالم از عبدل اباد با کیفیت خوب با ۷۰۰ تومن اختلاف خریدم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
مولوی بهتره عبدل آبادگرونه مولویم ازااین مغازه لوکسانخرین مغازه های داغون زیرزمین ارزونتره😁😁😁

ممنون تا حالا راسته پرده فروشا مولوی نرفتم ،بخوام با اسنپ برم اسم دقیق خیابونشو میدونید بگید؟

عبدل اباد به نظرم اول یه مدل انتخاب کن بعد دقیقا همون مدل بپرس و تفاوت قیمت ها روببین انتخاب کن  ...

اختلاف نسبت به مولوی داشت؟

ممنون تا حالا راسته پرده فروشا مولوی نرفتم ،بخوام با اسنپ برم اسم دقیق خیابونشو میدونید بگید؟

والا دقیق نمیدونم چون طرحه مااتوبوس میرفتیم همیشه

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم