2777
2789
عنوان

نبودن قلب جنین در هفته پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 23 پست
هفته چندم از تاریخ پریودت بود که قلب تشکیل شد؟

هفته ۸ بودم رفتم سونو قلب تشکیل شده بود 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم رفتی سونو و جنین و قلب مشاهده شد؟ هفته چند مجدد رفتی سوند؟

من ۵ هفته برای تشخیص داخل رحم بودن ساک رفتم سونو که شکر خدا داخل رحم بود ولی سونوگراف گفت الان زوده جنین پیدانیست

و گفت۷ هفته برم

سلام دوستم رفتی سونو و جنین و قلب مشاهده شد؟ هفته چند مجدد رفتی سوند؟ من ۵ هفته برای تشخیص داخل رحم ...

سلام عزیزم، من از موعد پریود هفت هفته گذشته بود رفتم سونو مشاهده شد ولی پنج هفته بودم بدون قلب، گفت دو هفته دیگه بیا ولی من ترسیدم قلب تشکیل نشده باشه هنوز و استرس بگیرم واسه همین هفته دیگه میرم ان شا الله، یعنی هفته هشتم میرم. بیا واسه هم دعا کنیم. 

سلام عزیزم، من از موعد پریود هفت هفته گذشته بود رفتم سونو مشاهده شد ولی پنج هفته بودم بدون قلب، گفت ...

ان شالله که دیده میشه عزیزم

برات دعا میکنم چون خودمم مثل تو نگرانم درکت میکنم

من طبق سونو۵ هفته و سه روزمه

طبق پری ۵ هفته و ۵ روز

دو هفته دیگه میرم سونو مجدد

ان شالله که دیده میشه عزیزم برات دعا میکنم چون خودمم مثل تو نگرانم درکت میکنم من طبق سونو۵ هفته و ...

ان شا الله بسلامتی عزیزم، ان شا الله تو هم دو هفته دیگه از نگرانی در میای، فقط خیلی هفته ها دیر میگذره اینجور موقع عا. برات بهترینارو آرزو دارم

سلام منم الان با حساب اخرین پریودم باید نه هفته میبودم الان رفتم سنو گف پنج هفته و چهار روزته قلب جنین هم تشکیل نشده جای نگرانی هس ؟قبلنم سابقه سقط داشتم،یبار جنینم قلب داشت هشت هفته ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستام .

من ب حساب اخرین پریودم الان باید نه هفته میبودم امروز رفتم سنو گفت قلبش تشکیل نشده امکان داره بشه امکان داره نشه همونه خیلی میترسم یبارم شیش ماه پیش سقط داشتم الان خیلی امکان داره قلب تشکیل نشه؟؟بهم گف ی هفته دیگه سنو رو تکرار کن.راهنمایی کنید لطفا