سلام، من امروز رفتم سونو گرافی فکر کردم هشت هفته هستم و آزمایشمم ۱۵ روز بعد موعدم تازه مثبت شد. ولی داخل سونو مشخص شدم که پنج هفته هستم و لقاحم دیر انجام شده. ولی نی نی هنوز قلب نداشت. به نظرتون جای نگرانی هست و تا کی وقت هست که نی نی قلبش تشکیل بشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستم رفتی سونو و جنین و قلب مشاهده شد؟ هفته چند مجدد رفتی سوند؟ من ۵ هفته برای تشخیص داخل رحم ...
سلام عزیزم، من از موعد پریود هفت هفته گذشته بود رفتم سونو مشاهده شد ولی پنج هفته بودم بدون قلب، گفت دو هفته دیگه بیا ولی من ترسیدم قلب تشکیل نشده باشه هنوز و استرس بگیرم واسه همین هفته دیگه میرم ان شا الله، یعنی هفته هشتم میرم. بیا واسه هم دعا کنیم.
سلام منم الان با حساب اخرین پریودم باید نه هفته میبودم الان رفتم سنو گف پنج هفته و چهار روزته قلب جنین هم تشکیل نشده جای نگرانی هس ؟قبلنم سابقه سقط داشتم،یبار جنینم قلب داشت هشت هفته ممنون میشم راهنمایی کنید
من ب حساب اخرین پریودم الان باید نه هفته میبودم امروز رفتم سنو گفت قلبش تشکیل نشده امکان داره بشه امکان داره نشه همونه خیلی میترسم یبارم شیش ماه پیش سقط داشتم الان خیلی امکان داره قلب تشکیل نشه؟؟بهم گف ی هفته دیگه سنو رو تکرار کن.راهنمایی کنید لطفا