2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داشت چه مدت بخورم

من دو هفته هر چی تشنم شد از همین محلول درست کردم خوردم خیلی خوب بود دختر خالمم دکتر پوست بهش گفته بود که هم برا جوش خوبه هم اینکه پوست صورتتو باز میکنه

تویه یک لیتر آب دو تا خیار خورد کن و دو تا لیمو ترش تازه هم آبشو بگیر بریز تو این و بعد همون لیمو تر ...

ینی اون آبی ک لیمونعناداره روبخورم یا اونی ک خیارخوردکردم؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
اینا موقته فکرکنم باید همیشه مصرف کنید...من ی نفرو میشناسم صورتش پر جوش بود از عرق شاتره و کاسنی است ...

به من عطاری گفت اینا از روده ها ته گفت ۳۸ جور غرق قاطی میکنم میشه ۴۰۰ تومن به ماه بخور خوب میشی.من باور نکردم نخریدم کاش میگرفتم شاید فرق میکرد 

تویه یک لیتر آب دو تا خیار خورد کن و دو تا لیمو ترش تازه هم آبشو بگیر بریز تو این و بعد همون لیمو تر ...

بعد این خیارا بمونه تو آب گند نمیزنه؟ خیارارو بعد چیکار کنیم؟

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
چقد بمونه تو آب بعد بخورم؟الان پامیشم درست کنم مرسی عزیزم

من شب موقع‌ها خواب درست میکردم تا فردا صبح میموند بعد می‌خوردم خیلی خوب بود الآنم هر از گاهی درست میکنم میخورم هم اینکه خنکم می‌کنه ادمو و هیچ چیز مضری نداره