2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست
تازه شبایی که میموند خونه ما جا مینداختن دوتایی تو حال ور دله هم میخابیدن منو میفرستادن تو اتاق. شوه ...

اینها دیگه کی بودن واقعا واسه مادرش متاسفم😠همچین مادر هایی بلای جون آدمن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مادربزرگم منم اينطوريه. داييم با زنش و بچه اش ميره يه شهر ديگه خونه دوستاش ميگه چرا منو نبرديد. حالا ...

نمیدونم چرا با این کاراشون خودشونو از چشم میندازن. من از این حرص میخورم که ما بی پول بودیم شوهرم پول نداشت لاستیک ماشینشو عوض کنه مادر شوهرم زنگ زد به برادرشوهر بزرگم گفت لاستیک کهنه نداری بیاری. اونم آورد از تو راه پله دزد برد. مادرشوهرم دید شوهرم چقدر ناراحته یه هزاری بهش قرض نداد در صورتی که همون موقع خونه ای که ارث پدریشون بود فروخته بود ۷۰ ملیون جهاز به دخترش داد ۳۰ تومنم داد به پسر کوچیکش به این یکی هیچچچچ. فقط تا کار داره کار میکشه ازش

💐🌹🍁🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش از افسردگيه.68 سالشه و از ٢٥ سالگى بيوه شده.  البته با من خيلى خوبه.در كل همه رو دوست داره ...

نهههه خواهر مادربزرگ من از اول اینجوری بود .بضی وقتا ب ماامکنم میگم خدا میشناختش بهش پسر نداد وگرنه عروسش و....اوه ...هم رو از اول مینداخت ب جون هم ..الانم دختراشو میندازه ... واسه همین مامان من خیلی نمیره پیشش ک درگیرش نشه ..الان دوروز درهفته فقط شبا میره پیشش میخوابه صبح بدو بدو برمیگرده 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

[QUOTE=66700441]تا حالا با جر و بحث نتیجه نداده درست میگی. تازه فهمیدم با اینا باید مثله خودشون رفتار کرد . میرم خون ...[/QUOT

اره کلا خونسرد و با سیاست پیش برو

با مادرشوهرت هم بی احترامی نکن ولی هرگز  گرم نگیر سرد خشک رسمی

خدایا مرسی که هستی 
مادرشوه منم ازاین مدلا میاد  کلا همش از درد و مریضی میگه مثلا رفتم دکتر بهم گفته فلان مشکلو د ...

مادرشوهرمنم هروقت میره تفریح پارک میگه میرم دکتر بعدم الکی میاد میگه دکترگفت باید بستری شی یا عملشی کلا بستری دوس داره شاید بخاطر کمپوت و ابمیوه س نمیدونم  یا چندوقت پیش پاش مثلا شکست تا وقتی مابودیم نمیتونس راه بره تا اومدیم خونمون فهمیدیم رفته مسافرت

نمیدونم چرا با این کاراشون خودشونو از چشم میندازن. من از این حرص میخورم که ما بی پول بودیم شوهرم پول ...

بى سوادى و عدم اگاهى-  تفاوت نسل- هنوز فكر ميكنند دوره قديمه- بالا رفتن سن و تحليل مغز.

چي بگم خدا كنه ما پير شديم رفتار درستى داشته باشيم

عزیزم تاپیکاتو خوندم چندتا سوال براو ب وجود اومد ناراحت نشیا نمیگم دروغ میگی ولی تعجب کردم ی تاپیک د ...

نه عزیزم اون تاپیکو درست میگی وام ازدواجه خواهرمو میخاستم بگیرم. خودش لازم نداشت

💐🌹🍁🌸
عزیزم تاپیکاتو خوندم چندتا سوال براو ب وجود اومد ناراحت نشیا نمیگم دروغ میگی ولی تعجب کردم ی تاپیک د ...

الان مشکلم دخالت مادرشه. خب شوهرم کلا مرد سردیه بر عکس من. یا پیشه مامانش میره یا تو گوشیه دیگه مثل بیشتره مردا

💐🌹🍁🌸
واى مادربزرگ منم وقت مسافرت كه ميشه سالمه سالم ميشه😂😂😂

اونم باید پولشو پسراش بدن تا وقتی خونشون بودیم ایقده واس برادرشوهرم و شوهرم ناله کرد و از دل گرفتگیش گفت ک دلشون بسوزه خرج مسافرتشو بدن 

مادرشوهرمنم هروقت میره تفریح پارک میگه میرم دکتر بعدم الکی میاد میگه دکترگفت باید بستری شی یا عملشی ...

تقریبا بیشتریا همینن

برای خرید و تفریح پا دارن تا مرکز خرید برن که دوره بهشون و چقدر باید راه بره

اما برای نماز خوندن پا ندارن باید رو صندلی بشینن

موندم تو کارشون

الان مشکلم دخالت مادرشه. خب شوهرم کلا مرد سردیه بر عکس من. یا پیشه مامانش میره یا تو گوشیه دیگه مثل ...

تو هم بی تفاوت باش و ب خودت احترام بزار و برس برو بیرون بگرد چندتا کلاس ثبت نام کن بزار ببینه خوشبختی میاد سمتت مردا همینجورن از زنای دست نیافتنی و موفق خوششون میاد چرا ما زنا باید فقط درگیر شوهر باشیم خودمون مهمیم فردا روز پسرات بزرگ میشن حامیت میشن