2777
2789
عنوان

زندگی در عراق

1946 بازدید | 17 پست

دوستان اگه کسی تجربه زندگی در کردستان عراق داره ممنون میشم از تجربیاتتون بگین،کسی که تو ایران استادکارقنادی  باشه اونجا میتونه کارپیداکنه؟امنیت داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه من یه دوست خانوادگی دارن عراقین، خانواده خیلی خوب و نجیبین، هر سال حدود چهار ماهش ایرانن

میگن ما چون اونجا به دلار درآمد داریم زندگی اینجا برامون خیلی ارزونه😐 چهار ماه تمامم تو بهترین هتلهای مشهدن😐😐😐😐😐😐

البته این ربطی به سوال تو نداشت😐😐😐

حالا عراق چرا جای بهتر دیگه ای نبود عراق که از ایرانم بدتره شرایطش

آخه خودمون کرد زبانیم شوهرم میخواد بره نمیدونم منم باهاش برام یا بذارم اول خودش بره

الان عراقیها حمله کردن ایران برای گردش و خرید اونا دلار دارن ما....ولی کردستان عراق !!ناامن ترین جای دنیاست میخوای به باقی مونده های داعش شیرینی و کیک بدی!!همینجا بمون پیشه خودمون این همه خوبه اینجا 😐😐ارزونی و امنیت هست

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ببین شیرینی پزی تو عراق ریسکه. چون ذایقه اونها متفاوته. مگر اینکه خیلی زرنگ.باشه بره با هتل ها واینا قرارداد ببنده برای مسافرهای ایرانی . ولی درکل بنظرم بری امارات یا قطر بهتره. حداقل شرایط سیاسی و اقتصادی و امنیتی پایداری دارن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

شوهرم میگه میرم کمترازدوماه برمیگردم شمارو میبرم منظورش من و پسرمون هست که امسال پیش دبستانی می ره مامانم میگه یا خودت باهاش برو یا نذار تنهایی بره ،نمیدونم چکارکنم خودم ایران دوست دارم از غربت میترسم