2777
2789
عنوان

سونوگرافی صدای قلب جنین

7599 بازدید | 18 پست

سلام. من حدود هفت هفته و 4 روزمه از اخرین پریود. طبق نظر دکترم تا یک ماه دیگه نیازی نیست سونو برم برای صدای قلب . میگه زوده. دقیقا گذاشته صدای قلب جنین رو همزمان با غربالگری اول توی هفته 11بشنوم. من تا اون موقع چکار کنم؟ از کجا بدونم چ خبره؟ شماها هم انقد دیر رفتین برای شنیدن صدای قلب؟

بنظرتون خودم برم همینجوری یه سونوگرافی بگم میخوام صدای قلبو بشنوم یا طبق نظر دکترم پیش برم؟

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

من که دکتر برام نوشت هفته 8برم برای سونو قلب،حالم بد بود نمیتونستم از خونه بیام بیرون ،خواهرمم گفت نمیخواد بری ،خودش تازه زایمان کرده،گفت بذار غربالگری برو ،شاید زود بری قلب تشکیل نشده باشه استرس بگیری اگه قلب تشکیل نشده باشه معلوم میشه،منم به حرفش کردم واستادم هفته دیگه که 12هست برم همه رو با هم بدم

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که دکتر برام نوشت هفته 8برم برای سونو قلب،حالم بد بود نمیتونستم از خونه بیام بیرون ،خواهرمم گفت ن ...

چه خوب که صبوری. انشاالله که حالت خوب بشه زودتر.

عجله نکنید ازمن هفته هشتم صداشوشنیدم ولی خیلیا اومدن قلب هنوز تشکیل نشده بودوکلی استرس ب بچه واردکردن ک مثل سم میمونه براش بیخیال وریلکس ازبارداریتون لذت ببرید

چه خوب که صبوری. انشاالله که حالت خوب بشه زودتر.

خیلی بهم اطمینان داد خواهرم ،گفت سونو زیادی هم خوب نیست ،مرسی عزیزم😘

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
دکتر منم گفت میخوای صبر کن تا غربالگری گفتم نمیتونم ..دیگه برام نوشت الان ۶ هفته هستم گفته پایان هفت ...

آخی پس شمام مثل منی. منم دو دل شدم. ولی دلم میخواد زودتر بدونم.

اگه بتا خوب داره ميره بالا يعني جنين در حال رشده و قلبش هم تشكيل شده واي اگه بخواي بري خودت هم ميتون ...

اخه من که دیگه بتا رو چک نکردم. دکترمم هیچی نگفت که دوباره آز بتا بده یانه. فقط بعد از 5 روز تاخیر جواب بتام شده بود بالای 400. مرسی از راهنماییت

عجله نکنید ازمن هفته هشتم صداشوشنیدم ولی خیلیا اومدن قلب هنوز تشکیل نشده بودوکلی استرس ب بچه واردکرد ...

باشه پس منم سعی میکنم صبور باشم  

واي مگه ميشه نرفت تا اون موقع😱😱

من دفعه قبل قلب تشكيل نشده بود نه لك بيني داشتم نه درد يعني اكه ميزاشتم هفته ١٢كه داغون شده بودم الان همه دكترا هشت هفته رو حتمااا مينويسن

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
واي مگه ميشه نرفت تا اون موقع😱😱 من دفعه قبل قلب تشكيل نشده بود نه لك بيني داشتم نه درد يعني اكه م ...

منم واسه همین عجله داشتم ولی دکترم هی میگه زودتر لازم نیست. حالا پناه برخدا دیگه.