2777
2789
عنوان

بیمارستان میلاد

100 بازدید | 17 پست

خانوما ی سوال داشتم. من بیمه تامین اجتماعی نیستم. مادرشوهرم گیررررر سه پیچ داده باید بری میلاد زایمان طبیعی کنی. نه دوست دارم برم میلاد نه طبیعی. میخواستم ببینم کسی که میلاد پرونده نداره و اصلا تامین اجتماعی نیست رو قبول میکنن موقع زایمان؟؟؟.   میترسم روز زایمان بره رومخ‌شوهرم که ببرش میلاد. آخه همش میگه حلالتون نمیکنم اگر پول اضافه خرج‌زناتون کنید😔😔😔😔

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا میلاد خوب نیست...پرستارا یکی از یکی بدتر‌...یکی از فامیلام بچه شو میلاد به دنیا اورد میگفت اصلا کمکش نکردن به بچه شیر خودشو بده با این که کلی شیر داشته و مجبور شده بچه رو شیرخشکی کنه

خدایا شکرت❤️

مگه مادرشوهرت میخاد خرج زایمانتو بده؟😕 چه ربطی داره بهش آخه کجا و چطور زایمان کنی😯

زایمان ک خوبه شرط گذاشته نفرینت میکنم مال بچه منو مولفیکس بخری بندازی دور باید کهنه بخری. تازه منی ک تا الان هیچ خرجی دسش پسرش نذاشتم

نه اصلا میلاد خوب نیست...پرستارا یکی از یکی بدتر‌...یکی از فامیلام بچه شو میلاد به دنیا اورد میگفت ا ...

آره میدونم جاری بدبختم با اون های و هوی خانواده ی باکلاسش . بعد زایمان اومدن شکمشو فشار بدن ک نمیدونه چی بشه تمام بخیه هاش پاره شد مث رودخونه خون مبپاشید از شکم و واژنس. الانم دولا دولا راه میره بعد سه سال

من خواهر شوهرم میخواست اخر حاملگی بره پرونده باز کنه اونجا که فقط زایمانش اونجا باشه ، اما یهو خونری ...

کلی ممنون. خوشحالم کردین

بازم اگر مادرشوهرت خیلی اصرار رو بیمارستان دولتی داره و حس میکنی ممکنه شوهرت به حرفش گوش کنه ، قبل از اینکه دیر شه در مورد بقیه بیمارستانای دولتی تحقیق کن . من چون در جریان زایمان خواهر شوهرم بودم که وضعیتی مثل شما رو داشت ، میدونم خیلی جاها رفت اما نهایتا بیمارستان دولتی لقمان انتخاب کرد که بخش زایمانش تازه شروع به کار کرده و از زایمانش بی نهایت راضی بود.

مامان النا و آیرین «