2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت جنین از سونو ان تی

1532 بازدید | 38 پست

سلام خانومای عزیز الان سونو دادم دکتر بهم جنسیت نگفت به نظرتون جنسیتش چیه؟

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر که دیده نفهمیده

مگه علم غیب داریم دختر؟

بعضی دکترا که حاذق تر باشن با آلت تناسلیش که البته خیلی ام‌ کامل نشده احتمالایی میدن

که البته اکثرا هم‌درسته

از اول باید پیش همچین دکتری میرفتی

نه اینطوری نیست اگه دکتر خوب بری ۹۰ در صد مواقع درست میگن مثه ما😂

نه بابا بهترین سونو شهر رفته بودم متخصص سونو گفتن دختر ولی دیروز گفتن پسر قطعی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خدا حفظش کنه سورپرایز جالبیه

اره عزیزم اصلا باورم نمیشد کلا تو تخیلم فکر یه دختر بچه بودم دیروز کم مونده بود جلو دکتر زار زار گریه کنم کفر نشه به خدا حالم گرفته شد

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ما یه گروهی هستیم هر کدومم‌ تو یه شهریم جنسیتمون ان تی و آنومالی یکی بود و تغییرم نکرد شما استثنا ...

گلم اگر بگن پسر امکان خطا وجود نداره به من گفتن دختر

یاخدا.منم پیش دکتر عاشورزاده رفته بودم کارش عالیه گفت دختره.نکنه بگه پسر شده😑😑😑😑

دکتر من گفته بود اصلا به ان تی اعتبار نکن

اره عزیزم اصلا باورم نمیشد کلا تو تخیلم فکر یه دختر بچه بودم دیروز کم مونده بود جلو دکتر زار زار گری ...

اتفاقا دو تا پسر خیلی خوبه

منم یه دختر کوچولوی ناز دارم

راستشو بخوای پسر دوس داشتم

ولی حالا میدونم خدا صلاح هرکسو بهتر میدونه

خدایا شکرت