2777
2789
عنوان

بی اعتمادی به نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
ایشون اصلاداستانی گفتن فرای ازتخیل واقعا قطع کاربری شدن اومدن مجدد باداستان دیگه شبیه اون بازقطع شد ...

عجب

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
اثر انگشت بدن وگرنه از کجا بفهمند خانومند یا اقا  مردا که به جز بهم ریختن محیط هنر دیگه&n ...

درسته اینجا تقریبا محیط زنونه اس اما اگه آقایی هم عضوه مثل آدم حرفشو بزنه مث قبلا که چندتا آقا بودن و اعلام هم کرده بودن آقا هستن و سوالاشونو می پرسیدن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باداستانهای خیانت که هرروززده میشه تاچشممون وامیکنیم مشکل دارم قبح خیانت ریخته میشه عادی میشه فکرخانومهادرگیرمیشه ارامش ازشون گرفته میشه 

بامادرشوهری وجاری که خیلییییییی مخالفم 

تربیت بچه خوب 

همسرداری خوب 

اشپزی وهنرخوب

خریدوجهیزیه و.. اگرسرکاری نباشه خوب

بارداری هم که دیگه ازواجباتش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله اینگونه ام.تازه تصمیم گرفتم تو یه سری تاپیکا اصلااااااااا نرم...بس ک دیشب نفرینم کرد یه نفر😒

حالا چرا نفرین😐

من باداستانهای خیانت که هرروززده میشه تاچشممون وامیکنیم مشکل دارم قبح خیانت ریخته میشه عادی میشه فکر ...

خب هدف این سایتم همینه دیگه، منظورم اینه هدفش مسائل آموزشی و تربیتی هست ، حالا درد دل واقعیی چیزیم باشه اشکال نداره، ولی سرکاری اونم از طرف یه مرد واقعا مسخره اس

حالا چرا نفرین😐

میری میگی سرکاری هست چندنفرمیرن حمایت میکنن ازاستارترکه معلوم نیست کی هستن شاید خوداستارترباشه باکاربری دیگه دیدم که میگم بعدنفرین و.. میکنن

خب هدف این سایتم همینه دیگه، منظورم اینه هدفش مسائل آموزشی و تربیتی هست ، حالا درد دل واقعیی چیزیم ب ...

فعلا که ازمسیروهدفی که داشتن منحرف شدن وکاری هم نمیکنن برای اعتلای سایت 

نتیجش میشه اینی که هست

حالا چرا نفرین😐

دیشب یکی تاپیک گذاشته بود من چند تا از کامنتا رو لایک کرده بودم و چندتا استیکر فرستادم واسه استارتر بخاطر حرف بدی ک به یکی از کاربرا زد.حرفی در مورد تاپیکش نزدم و اظهار نظر نکردم.ساعت۲اومده تو یکی از تاپیکام نوشته چرا لایک کردی تو بی ارزشی تو پستی ایشالا تو رابطه عاطفیت خدا بهت نشون بده😓😓

Have no fear..the dentist is here
دیشب یکی تاپیک گذاشته بود من چند تا از کامنتا رو لایک کرده بودم و چندتا استیکر فرستادم واسه استارتر ...

جالب اینجاست ک رفتم چک کردم تاپیکشو دیدم واسه همه اونایی ک یکی از کامنتارو لایک کرده بودن همون متنو تو تاپیکاشون فرستاده!!

Have no fear..the dentist is here
دیشب یکی تاپیک گذاشته بود من چند تا از کامنتا رو لایک کرده بودم و چندتا استیکر فرستادم واسه استارتر ...

عجب