2777
2789
عنوان

بی اعتمادی به نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
مقصر کاربرای مرد هستن بیشتر  نی نی سایت مردا رو عضو نکن لطفا

ساریتا و سمین و فاخته زن بودن . روانی بودن کاری ب جنسیت نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره. هر موضوع خوبی ک تو سایت سرچ کنی همش برمیگرده به سال 87 تا 92. الان فقط مزخرفات تحویل هم میدن

آره اونوقتا خیلی خوب بود، حتی من چند تا دوست خوب پیدا کردم که الان با هم ارتباط خانوادگی داریم و از شهرای مختلفن تازه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی که نمی گیرم، ولی آدم دیگه به تاپیکی هم که واقعا درخواست کمک و راهنمایی داره اعتماد نمی کنه

اره راس میگی من سعی میکنم تایپ نزنم چون جواب همه شو میدونم از بس بلا از کودکی سرم اومده 

منم نسبت به داستانهاکاربرهاو..نمیتونم حس اعتماد داشته باشم

خودم باصداقت هستم وچون توتاپیکی بودم سرکاری بود وکاربراونجاچندین ماه باهم صحبت میکردیم اخرسرفهمیدم این کارکرده خیلی ناراحت شدم وهنوزکارش توذهنم مونده ونمیتونم به راحتی همه روباورکنم

جالب اون کاربرهنوزهست وبااینکه گفتم ایشون داستانش وکاربریش و.. نی نی یارپیگیری کردن بازم دوستانش باورنکردن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آره اونوقتا خیلی خوب بود، حتی من چند تا دوست خوب پیدا کردم که الان با هم ارتباط خانوادگی داریم و از ...

چه خوب الان حتی نمیشه اعتماد کرد برا هج صحبتی تو خصوصی. به کجا داریم میریم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم نسبت به داستانهاکاربرهاو..نمیتونم حس اعتماد داشته باشم خودم باصداقت هستم وچون توتاپیکی بودم سرک ...

آخه این حجم از دروغ و تخیل و برا بعضیا بد دهنی نوبره 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

همون سال ها هم تو این سایت چند تا آقا داشتیم که فوق العاده محترم بودن و خانما هیچ مشکلی باهاشون نداشتن ، اونام اینجا سوالاشون رو می پرسیدن یا خرید و فروش رب انار و عسل و قطعات کامپیوتری داشتن 

حودش گفت که اقاهستم حقتون سرکارتون بزارن ازبس اینجاهستیم به مانمیرسید همون مردهامیرن خیانت میکنن

😲😲😲😲😲😲😲

رمز موفقیت فقط دو کاره :   شاد باش و مهربون   
آخه این حجم از دروغ و تخیل و برا بعضیا بد دهنی نوبره 

ایشون اصلاداستانی گفتن فرای ازتخیل واقعا

قطع کاربری شدن اومدن مجدد باداستان دیگه شبیه اون بازقطع شدن الانم همون داستان ادامه میدن ودوستانش باورش دارن 

هرچندمن دوستانش خودش میدونم که باکاربری دیگه میادلایک تاییدمیکنه یاجنجال و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
حودش گفت که اقاهستم حقتون سرکارتون بزارن ازبس اینجاهستیم به مانمیرسید همون مردهامیرن خیانت میکنن

این مردا عقده این و کمبود دارن، کسی با همسرشم سر زیاد اومدن به نی نی سایت مشکل داشته باشه از این راه وارد نمی شه