2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که شب تا صبح بیدارم.دخترمم ۲ ماهشه

منم همین الان دخترم خوابش برد ولی مطمعنم خواب خرگوشیه الانه که بیدارشه باز.پا درد گرفتم انقدر رو پام مونده از دیشب

پسرم ۸ماهشه از ۱۱ میخوابه ولی هر۱ ساعت بیدار میشه واسه شیر دیگه اونم بخوابه من نمیتونم از اون طرف ۶ ...

وای خدااااا. عزیزم درکت میکنم.کلا نخوابه بهتره اخه تا چشمت گرم میشه بلید بیدار شی. توی اینستا یه پبج دیدم نوشته بود شیرخشک کمک به خواب مداوم شب بچه ها. یه نگاه کن به پیجش بد نیست.  baby_food_company

وای خیلی سخته. خدا صبرت بده. دخترمن چندماهه اینجوری شده.. بعضی شبها گریه میکنم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه های این دوره و زمونه نمیدونم چشونه دختر من نزدیک دوسالشه هنوز با خوابش درگیرم شبا 2 میخوابه ..الانم بیداره ... یعنی شبانه رو با خودم تکرار میکنم این باید اولین و آخرین بچم باشه ...ادم از بچه آوردن بیزار میشه 😑

بچه ها هم بچه های قدیم .

اه از دست بچه. من هی ب شوهرم میگم چه نمیخواااام .هی میگه یکیو میخام. بعد میگن مادرا چرا پیر ...

کار درستو تو میکنی.. بچه عمرمادرو میزنه زمین

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab