2777
2789

من خیلی مامانی بودم و قبل از دانشجویی اصلا از مامانم جدا نشده بودم فکرشم نمیکردم که یه شهر دیگه دانشگاه قبول بشم و اجازه بدن برم .اما بخاطر تحصیلم موافقت کردن.روزهای اکل ترم یکی ها زیر پتو گریه میکردن و واسه هر کاری با خانواده تماس میگرفتن و مشورت میکردن روزای آخر واقعا دیدنی بودن ۱۸۰ درجه فرق میکردن

من ی شهر. دیگه بودم اما خونه دایی بودم حس استقلال داشتم چون قبلش خیلی محدود. بودم 

با دوستای که تو. خوابگاه بودن بیرون میرفتیم خیلی خوب بعضیاشون خیلی از نبود. خانوادهاشون سواستفاده میکردن

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر ه بود روزای اول چادری و اصلا اهل دوست پسر نبود و نماز خون بچه های خوابگاه که تاپ و شلوارک میپوشیدند میگفت یافاطمه  ترمهای اخر چند تا دوست پسر داشت و از خاطراتش تو خونه دوست پسراش و ...تعریف میکرد.البته خیلی ها هم خوب بودند و هیچ تغییری نکردن

من دوستم ی بار دمپایی های همه رو از پشت درها جمع کردیم ریختیم تو حیاط

بعد دمپایی های خودمونو گذاشتیم زیر تخت خودمونو زدیم ب اون راه😀 چون نصف شب بود هیشکی نفهمید اما صبحش همه میخواستن برن سر کلاس دمپایی نداشتن نمیتونستن ب کارهاشون برسن😂

بل بشویی شد😂😂😂

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

هفته اول تو خوابگاه چون جای خوابم عوض شده بود و عادت نداشتم هرشب بلند میشدم مینشستم به هم اتاقیام میگفتم اینجا کجاست؟شما کی هستین ؟اینجا چیکار دارید؟ 

دوباره میخوابیدم فرداش که برام تعریف میکردن هیچچچی بادم نمیومد 

من اونقددددر خوش گذروندم که نگوووو..اخرشم ازدواج کردم وموندگارشدم..دوسال خوابگاه موندم..بعدا خونه گرفتم..یاددددش بخیییرر..بهترین دوران زندگیم بود..شیطنت هم میکردم😶😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من خیلی شیطنت کردم تو خوابگاه و خونه دوستام.الان که فکر میکنم میبینم خیلی به استقلالم کمک کرد ولی کل ...

منم خیلی شیطنت کردم😶😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

همسایه دیوار به دیوار خوابگاهمون درخت پرتقال داشت انقدر نصف شب چند نفری رفته بودیم بالای دیوار و پرتقال دزدیده بودیم یه روز صبح زن همسایه اومد تو حیاط یا تشت پرتقال رو کوبوند زمین گفت بخورید فقط درخت رو نشکونید    

خوشبحالتون من ارزوم این بود که شهر دیگه درس بخونم ولی دقیقا وقتی کنکور دادم رتبه ها اومدن دیگه عقد کردم و موندم شهر خودمون....😊😊😊

لاااایک به خاطره های همتون الهی همیشه لبخند بزنید❤❤❤❤

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚