2777
2789

مامانا کمک

امروز مامان و بابام اومدن خونمون پسرم انقدر شیطونی کرد و منو عصبانی کرد

همه اسباب بازیارو اورد تو هال با چرخش می خاست بیاد تو سفره.

میوه اوردم میوه ها رو بار چرخش کنع و بپر بپر رو مبل و ... 

خلاصه حسابی عصبانیم کرد

شما از تجربیاتتون بگید و راهنماییم کنید چکار کنم تو این مواقع

بچه های شمام اینطورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بچه من خونه کسی رفتنی بهش گفتم اروم بشینه یا مهمون اومدنی همچنین ولی بچه خواهر شوهرم البته خ وقته نمیان ولی چند وقت پیش که اومده بودن بچش رفت از توی کابینت ماش و عدس و اینا رو ریخت وسط خونه منم به مامانش گفتم بلند شد تمیز کرد مثل ادم واقعا اینجور بچه ها رو اعصابن

بچه هاي من ازين بدترن،، فكر كن ميوه رو برميدارن ميكوبن به ديوار، نمكدونو برعكس ميگيرن دستشونو تو كل اتاق و آشپزخونه راه ميرن،،، كارايي ميكنن كه من شاخ درميارم، چون تو خونه به اندازه كافي آزادي دارن، خونمون بي قانون ترين خونه دنياست، اما نميدونم چرا وقتي كسي مياد خونمون اينا اينجوري ميكنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

والا پسر منم همینطوریه

تماااام لباساشو میریزه بیرون

تمام اسبازیارو میاره از کمدش بیرون میریزه همه جاااااا

بچه های الان که همبازی ندارن تنها کاری که میتونن بکنن همیناس

الانم خونم انگاری بمب ترکیده

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤

پسر منم جلو هر دو بابابزرگ و مادربزرگاش قیامت میکنه از شیطنت ...چه اونا بیان چه ما بریم خونه هاشون...

اتفاقن من هیچی نمیگم..ماشالاه پسرا نمیتونن بشینن ...بعدشم من کل خونمون مثه شهربازیه ...   اصلا عصبی نشو بخصوص جلو دیگران

بزار بچگی کنه..

تیکر تولد پسرمه 😍۳ سالشه😍
اخه پسر من خیلیییی هیجان زده میشه و ریخت و پاش میکنه و فقط میخاد خودش مرکز توجه باشه

خب بذار مرکز توجه باشه، بهش توجه کنین یا وقتی اسباب بازی هاشو میاره به مهمونتون بگین بهش بگه چه اسباب بازیای قشنگی داری بعد ناهار بیا باهم بازی کنیم باهاشون، چرا وقتی توجه میخواد ازش دریغ میکنین و فقط حرص میخوربن؟ شما که ریلکس باشی جو آروم میشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
بچه هاي من ازين بدترن،، فكر كن ميوه رو برميدارن ميكوبن به ديوار، نمكدونو برعكس ميگيرن دستشونو تو كل ...

خوبه آزادن اما بی قانونی خوب نیست به نظرم

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤