2777
2789
چهار روز اولین نفری بودی که تبریک گفتی بهم از دختره پرسیدم تو آزمایشگاه اصلا حوصله نداشت جوابمو‌ ندا ...

عزیزم انشالله بچت سالم صالح بیاد بغلت🌹🌹🌹

اره ازمایشگاه همینطورین دیگه مدلشونه

انشالله بزودی صدای قلبشم بشنوی دیگه خیالت تخت تخت میشه😍😍😍

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم متاسفانه فوالعاده ضعیفه  کاش بتونیم ivfیا میکرو موفقی داشته باشیم

شوهر منم اسپرمش افتضاحه.دیگه خسته شدم خدا کنه اینبار نتیجه بگیرم.شما هم ان شاالله زود نتیجه بگیرید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
قربونت برم عزیزم قدم همه سر چشمم الان برم دکتر چی میگه باید چیکار کنم میدونی ؟

بری دکتر بهت اسید فولیک میده و فشار و وزنتو اندازه میگیرن

البته من پیش دو تا دکتر رفتم یکیش همین کارار رو کرد که گفتم ولی اون یکی یه سری آزمایش کامل خون و ادرار هم واسم نوشت و علاوه بر اسید فولیک، ویتامین دی و دو نوع هم مولتی ویتامین داد که البته من دستور همون اولی رو اجرا کردم چون خوندم که مولتی ویتامین مال ماه سوم به بعده.

شوهر منم اسپرمش افتضاحه.دیگه خسته شدم خدا کنه اینبار نتیجه بگیرم.شما هم ان شاالله زود نتیجه بگیرید

منم به دکترم گفتم ای وی اف برا من که شوهرم اینجوریه به درد نمیخوره میکرو انجام‌بده حالا نمبدونم‌چی میشه

خدا فردا به حق امیر المومنین دامنتو سبز کنه بیای بهم خبر خوش بدی

قربونت برم عزیزم ان شاالله

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اخ دارم از خوشحالی سکته می‌کنم باورم نمیشه 

نکن اینقد استرس به خودت نده یه آیه الکرسی بخون آرامشو حفظ کنه.خدا رو شکر که خوشحالی عزیزم

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
بری دکتر بهت اسید فولیک میده و فشار و وزنتو اندازه میگیرن البته من پیش دو تا دکتر رفتم یکیش همین کا ...

الهی به سلامتی تو آغوش بگیریش بچه نازتو 

پس بارداری واسم دعا کن 

استرس نداشته باش.نذر کن برا محرم اداش کنی.خدا بزرگه.

آنقدر ندر و نیاز کردم که خدا میدونه ولی ممنون که یادم انداختی برا محرم هم نذر میکنم ان شاالله