خانمایی که منتظر نی نی هستن بیاین اینجا چهل روز سوره مریم بخونیم به نیت نی نی دار شدن. من یا شما ممکنه پشت سر هم نشه خوندنمون. چون پری و اینا هست اما سعی کنید حتما چهل بار بخونید اگه ی روز هم نتونستین فرداش بخوانید بجاش. هر چی تعدادمون بیشتر بشه بهتره . کیا پایه ان؟
چله آیت ا... حق شناسم میگن عالیه، من تازه چند روزه شروع کردم
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️