2777
2789
عنوان

مشکلی ندارم ولی باردار نمیشم😒

11283 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من یکساله تو اقدامم ولی باردار نشدم تمام آزمایش های خودم و همسرم  و عکس رنگی رحم هم مشکلی نداشت و نرمال بود ..واقعا گیج شدم چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلویی قدت منم با همسرم مشگلی نداشتیم دو سال دارو درمان همه جی خوب بود نشدم دارو دوماه قطع کردم ورزش کردم 8کیلو وزنم پایین اوردم همون ماه شدم 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

خدانخواست فعلا تنها دلیلش همینه.صبر و توکل

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

به نظرم روزی نیم ساعت ورزش پیاده روی تند عرقت در بیاد گرمیحات بخور. دراز نشستم برو  خیلی تاثیر داره من که کاملا افسرده شده بود ولی شد بدون دارو کاش از اول ورزش میکردم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
به نظرم روزی نیم ساعت ورزش پیاده روی تند عرقت در بیاد گرمیحات بخور. دراز نشستم برو  خیلی تاثیر ...

شاغلم عزیزم وقتش رو واقعا ندارم ولی سعی خودمو میکنم گرمیجاتم زیاد میخورم خداروشکر نتیجه گرفتی