2777
2789
عنوان

دکتر مرتضی عقبایی

18057 بازدید | 14 پست

سلام .ایشون دکتر تغذیه هستند کسی رفته پیششون ؟ تجربه تون رو بهم بگید. خوب بوده ؟ لاغر شدید ؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
اتفاقاً توى خيابون ماهستش من يه بار دخترم رو بردم پيشش البته براى اينكه چاق بشه 

دکتر خوبیه؟ سرش شلوغه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر عقبايي هر كي ميره پيشش تزريق ميكنن براي لاغري و ميگن فقط ويتامينه كه تزريق ميشه 

و در دو روز اول ٤ كيلو اينا كم ميشن مراجعين  بدون رژيم ، پس چربي سوز تزريق ميكنن كه لاغر ميكنه  

كسي اينكارو انجام داده اونجا؟

سلام ببخشيد كسي تزريق انجام داده پيش دكتر عقبايي؟

سلام من انجام دادم ... از ۸۳ کیلو شدم ۷۵ کیلو ...

واقعا دکتر خوبیه

سلام من انجام دادم ... از ۸۳ کیلو شدم ۷۵ کیلو ... واقعا دکتر خوبیه

سلام عزیزم میشه نتیجه بگید از لاغرشدنتون پیش دکتر عقبایی من میخوام برم پیششون

میخوام ببینم رژیمشون چطوره و اون امپولی که تزریق میکنند چجوریه🙏

درسته نتيجه داره و با تزريقاش كه نميدوني چي هست وزن كم ميكني، ولي بيچاره شدم از روزي كه رفتم پيشش.اصلا ثابت نميموني و سريع دوباره وزن قبل بر ميگرده...همش دروغ و پوچِ.متنفرم از مطب و متدش. من و خيلي سالِ درگير خودش كرده-هي ميخوام نرم ولي مجبور ميشم. تازه الان روزي هفتاد و پنج تومن بايد بدي بابت ويزت -چهل روزم هر روز بايد بري تزريق -

سلام دوستان 

من الان روز ٢٢ از رژيمم هست

قدم ١٦٤

وزن اوليه ٧٤/٥ الان بعد از دو روز ٦٤/٥ هستم

١٠ كيلو تو ٢٢ روز كم كردم

ولي براي اينكه به وزني كه ميخوام برسم بايد ١٠ كيلو ديگه كم كنم

سلام

من تجربه رژیم و تزریق این دکتر رو دارم. در یک ماه به سرعت وزن کم میکنی ولی بعد ریزش موی شدید پیدا می کنی و وزن ات سریع برمیگرده. فقط پول زیاد می گیره و محیط شدیدا نامناسب داره.