2777
2789

بجه ها من شدیدا ب ی مقدار مول احتیاج دارم و قصد دارم به یکی از دوستام بگم اون طرفی ام ک من قصد دارم بهش بگم بسییییاااارررر ثروتمنده و رابطه خوبی ام باهام داریم.انقد ک اون پولی ک‌من میخوام خرج ی نصف روزشم نیست.و همیشه قسمم میده ک اکه چیزی لازم داشتم بهش بگم اما الان هرکاری میکنم نمیتونم از خجالت بهش بگم ب نظرتون چ طور بیان کنم خواستمو تورو خدا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه صمیمی هستی بگو رو شدن نمیخواد ..مثلا خودتو ناراحت نشون بده بپرسه چی شده بگو وضعیت مملکت طوری شده هنوز نتونستم برای نی نی چیزی بخرم  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بهش اس ام اس بده اگر روت نميشه تلفني يا حضور بگي بگو يه گرفتاري برات پيش اومده روت نشده زنگ بزني امكانش هست براي مدت كوتاهي اين مبلغو بهم بعنوان قرض بدي مطمن باش سر وقت بهت برميگردونم 

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

به نظر منم بهش پیام بده موعد پس دادن پولم براش مشخص کن اینطوری هم اون اگه نخواد بده تو رودروایسی گیر نمیکنه فرصت داره فکر کنه ی بهانه ای برات بتراشه که نمیتونه بده اگرم واقعا بخواد بده که میده 

زندگی زیباست ...