2777
2789

من خودم خشک کردم میزارم جلو میشورم میزارم جلو پنکه اگه پنکه نیست زمان میبره جای تاریک بزاربمونه چند روز که سبزیش از بین نره وخشک بشه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخرم پاک میکنم میشورم پهن میکنم روی ملحفه تو سایه با باد پنکه

یا زیر آفتاب با یه ملحفه روش

اینجوری زرد نمیشه اصلا

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

سلام من خودم خشک میکنم . شوید رو پاک میکنم میشورم میذارم ابش میره بعد روی پارچه پهن میکنم .تو نور غیرمستقیم افتاب یا با پنکه خشک میکنم یا تو میوه خشک کن میریزم 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

من توی خونه نمیتونم خشک کنم چون بوش اذیتم میکنه.

میشورم وقتی ابش کاملا رفت خوردش میکنم و روی ملحفه تمیز پشت بوم خشک میکنم. بسیار هم سبز و قشنگه. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.