2777
2789
عنوان

اسم سالى قشنگتره يا نلى؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 29 پست

سالی و نلی معنیشون چیه🤔

خیلی ببخشید شرمندم ولی خدایی خیلی نامناسبه ...

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش هيچكدوم اما ساليو ترجيح ميدم چون اسم نلى منو ياد يكى از بدترين ادماى زندگيم ميندازه

ولی فکر نمی کنم تو ایران به غیر اقلیت ها اجازه اسم سالی رو بدن. نلی رو هم اگر از جایی بتونین براش معنی ایرانی پیدا کنین شاید بذارن...

چون جفتش اسامی خارجیه

سالی یعنی شاهزاده

نلی یعنی زیباترین زن

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
بله موافقم اما اقامون پاشو كرده تو يه كفش الا و بلا كه يكى از اين دوتا باشه😑

سعی کن نظرشو عوض کنی باور کن باور کن به قصد تمسخر نمیگم ولی در آینده بچت سوژه میشه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ولی فکر نمی کنم تو ایران به غیر اقلیت ها اجازه اسم سالی رو بدن. نلی رو هم اگر از جایی بتونین براش مع ...

اره منم ترسم اينه ثبت احوال موافقت نكنه چون خيلى خارجكيه سالى ولى دختر خالم يه دوست داشت اسم دختر اونم  سالى بود

من از اقلیت ها هستم و "سالی" توی فامیلمون داریم.نلی هم که تو اطرافیان پُر عه...

ولی برای شما اگر تو ایران هستین هر جفت این اسامی یه کم نامناسبه

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم