2777
2789
چطوری ده روز مونده به موعدمثبت شد؟ینی سه چهارروزبعداقدام؟یاپری هاتون دیربه دیره

والا من سه تا بارداري داشتم هر سه تا همينطور بود 

من پري هام بين ٢٨-٣٥ روزه

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه هات درد نمیکنه نوکشکن سفت میشه درد مبگیره؟  

نوک سینه های منم درد میکنه ولی سفت نشدن..ممکنه برای بارداری باشه؟؟ زیر شکمم فک کنم تخمدان باشه سمت راست هم بعضی اقات تیر میکشه...هفت روز مونده تا موعدم شش ماه اقدامم.بارداریت هم مبارک

ممنون گلم انشالله توکل به خدا برام دعا کن ابجی

چشم اگه لایق باشم

انشالله هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته❤

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
ووی دکتر باید بگه دیگه؟نمیشه ک سرخود خورد😐 نمیدونم تا اخر پای حرفمون وای میسیم یا نه ولی با شوهر گ ...

عزیزم اینطوری نگ و شاید با یه قرص ساده بارداربشه ادم...ایشالا که زوده زود بارداربشی 

نوک سینه های منم درد میکنه ولی سفت نشدن..ممکنه برای بارداری باشه؟؟ زیر شکمم فک کنم تخمدان باشه سمت ر ...

ممنون عزیزم انشالله که تو هم بارداری و اولیندنشانه بارداری سینه درد هست و درد زیر دل