تپش قلب یه احساس دلشوره حس میکنم سر گیجه دستو پاام یخ کرده اصلا شزایط دکتر ندارم الا دومین شبیه اینجوری میشم کسی خدایی نکرده ایشکلی شده خیلی حالم بده دعا کنید تا صبح زنده بمونم برم دکتر😢
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اسپند دود کن. انرژی منفی رو خنثی و احساس سبکی ایجاد میکنه
عود هم خوبه.
عود لیمو انرژی بخشه
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
از نظر جسمی هم یه حبه سیرو مثل قرص با آب بخور. میکروبهای بدن همراه سیر دفع میشه
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
منم سر شب یه مشکلی واسمپیش اومد حالم خیلی بد شد تپش قبل گرفتم دست و پام یخ کرد تمام صورتم و دست و پام بی حس شده بود تنها هم بودم داشتم از ترس سکته میکردم سریع زنگ زدم شوهرم اومد رفتم بیمارستان گفت بشارت پایین بوده سرم داد با چند تا امپول و آرام بخش
سلام یه لیوان آب بخور نفس عمیق اسفند دود کن یه سوره از قرآن رو بخون ذکر لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم خوبه بعد شربت درست کن بخور ان شاالله که خیره
خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
اگه پرو پرانو تو خونه داری یه دونه بخور تا آروم شی ننترس یه بار هیچی نیست من تو بارداری تا هفته ۲۰ میخوردم اروم میشه قلبت عزیزم نفس عمیق بکش و از یک تا ده بشمار
برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.