2777
2789
عزیزم تودرست میگی ولی من ک یکبار ندیدم چندین باربوده واون خودشو تبرئه کرده و من شدم ادم بده الانم شم ...

حق داری اینطوری باشه حالت عشقم ولی شما فکرنمیکنی زیاد ازحد نشون دادی بهش دوسش داری و با وجپد هرکاری ک میکنه بازم به پاش موندی یه برخورد قاطعانه نیاز داره نمیشه ک هرکاری میخاد بکنه و توهم با گریه و اغصابتو بهم ریختن خودتو ضعیف نشون بدی فکرکن خودت داری به همسرت خیانت میکنی وقتی میبینه توگوشیت فقط غربزنه و گریه کنه پ بشینه غصه بخوره و اخرشم هیچ کاری نکنه خب معلومه تورو دارع به چشم این نگاه میکنه ک همه جوره پام وایساده و حتا شاید اینطور بگم بی میلیش ب شما و رفتن سمت زنای دگ برای همینه شاید زیادی خودتو دراختیارش قراردادی به اینا فکرکن غرورتپ خفظ کن درکنار این مسایل ازهمه لحاظ تامینش کن ک سیر بشه

ازلحاظ رابطه جنسی سیرش میکنی؟محبت کردن بهش چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت راجع به همسرت اینطور فکرنکن همیشه اگر بدی میبینی ازش فکزکن کارخودت کجا اشتباه بوده  من ...

حرفتان رو قبول دارم 

منم گفتم دلم رو شکسته ولی خدا نکنه تاوان ببینه چون خیلی دوسش دارم و میدونم که دوسم داره