2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک خونه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 57 پست
خونت اگه مربعی بود خیلی بهتر بود مستطیلی تو پهن کردن فرش و چیدمان مبل محدودت میکنه و جاگیر میشه

حالش خیلی مستطیل نیس.ولی حالا نخریدمش حالا موندم چیکارکنم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه بشه ولی حالا دودلم

منم میخوام برای پسرم که 7سالشه خونه بخرم خیلی میترسم از آینده 

نمیدونم کارم درسته با اشتباه که الان میخوایم براش خونه بخریم از یطرف میگم روزبروز داره خونها گرونتر میشه از یطرف هم میگم دیگه هیچی از سختی زندگی رو نمیچشه وقتی ما همه چی رو آماده کنیم از الان 

منم خیلی دودلم

آخه من خونم مستطیلیه اذیتم همش تو فکر اینم ک بریم ازین خونه. 

حالا اینجا که میشینم حالش مربعیه نمیتونم دوتابغل هم فرش بندازم یکیم انداختم خیلی فضای خالی مونده

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
منم میخوام برای پسرم که 7سالشه خونه بخرم خیلی میترسم از آینده  نمیدونم کارم درسته با اشتباه که ...

اگه داری بخر.تواین جامعه انقد سختی بهشون تحمیل میشه که مرد میشن نگران نباش.خداخیرت بده پدرشوهرمن پولش ازپارو بالا میره 1تومن کمکمون نمیکنه.دیگه سر10تومن موندیم نمیتونیم خونه بهتربخریم.هرچی داشتیم فروختیم پولمون به این میرسه

پارکینگ نداره حدودا 112تومن

الان یه مدته میگردم تاحالا خونه ای ندیدم به دلم بشینه مهندسای نقشه کشم دیگه رد دادن همینطوری یه چیز میکشن میدن بیرون با پول تاییدیه میگیرن

اگه داری بخر.تواین جامعه انقد سختی بهشون تحمیل میشه که مرد میشن نگران نباش.خداخیرت بده پدرشوهرمن پول ...

منم  خیلی میترسم از آینده  خدا خودش کمک کنه

من بشوهرم میگم الان که داریم بخریم کسی چه میدونه آینده چی میشه 

کدوم شهری؟ قیمتش خیلی خوبه حتما بخر

من اشتهارد کرج.حالا نوساز100متری هست متری1400.احتمالا دیگه یکم قرض وقوله کنیم ازاونابخریم