2777
2789
عنوان

دارم از نگرانی میمیرم

420 بازدید | 41 پست

خانوما من زختر از پنج شنبه اسهال بوده و تستفراغ میکرد استفراغش جمعه بند اومد ولی اسهالش تا امروز ادامه داشته تعدادش,کم شده  روزی سه,بار میره دست شویی ولی باز اسهاله دوبارم برزمش,دکتر ولی از دیروز تا الان خیلی دفعات ادرار کردنش کم شده چیکار کنم چهار ده ماهشه تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید  یعنی ابی که الان میخوره جبران این چند روز اسهالشه که جیش نمیکنه؟؟؟؟

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم هوا گرمه بچه را چرا نبردی سرم بزنی.دختر من دیگه ادرار ممیکرد.اشک نداشت بی حال بود بردمش بستریش کردند.تو روخدا همین الان پاشید ببریدش اورژانش در ضمن دوغ بهش بده جبران بی ابی میشه شکمشم میگیره

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

خب طبیعیه آب بدنش کم شده دیگه شیر خودتو زیاد بده بهش آب سیب طبیعی عالیه ادرارش اگه کمتر از سه بار در روز بود ببرش دوباره دکتر ولی تا روزی سه چهار بار موردی نداره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

از دیروز اینجوری شده او ار اس نمیخوره ولی شیر خودمو ریاد میخوره ابم تقریبا این چند روز زیاد,خورده اصلا دهنش رو باز نمیکنه که چیزی بهش,بدیم وای خدا چیکار کنم

خب طبیعیه آب بدنش کم شده دیگه شیر خودتو زیاد بده بهش آب سیب طبیعی عالیه ادرارش اگه کمتر از سه بار در ...

روزی سه چها بار رو که میری ولی نسبت له قبل خیلی کمتر شده