2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم یه چیزایی میگه منم ترسیدم نمیدونم واقعیت داره یا نه

به این چیزا فکر نکن  احتمال خیلی زیاد جایی گذاشنی فراموش کردی 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
نه نه وسیله گران فیمت نیست. مثلا زیر انداز تعویضش یا بعضی لباساش

به هر حال بعضی ها دله دزدن 

من یه دوست داشتم شلوار خونمو دزدید

یه جور حسادته شده ببره بندازه دور میخواد تو نداشته باشی

تا حالا برای شماها پیش نیومده یا چیزی در این باره از کسی نشنیدین؟

چرا واسه ما خیلی پیش اومده قبلا تو یه خونه بودیم از وسایلمون از پولامون حتی پارچه چادری گم میشد رفتیم سرکتاب برداشتیم گفت خونتون جنو ارواح داره اسباب کشی کردیم یه مدت اوکی بود دوباره خواهرمو داداشم میگفتن روح میبینیم بعد کلا از اون شهر نقل مکان کردیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم. اینم بگم که خیلی زن خوبیه و محاله بخواد اذیتم کنه. تا بهش گفتم گفت نترسیا ولی میدونم که تو زیرزمینم هستن ولی کسی رو اذیت نمیکنن حتی باهام دوستن. هر وقت هم من میخوام برم زیرزمین میگه تو نرو خودم میرم

واقعا؟ یعنی راسته؟ چی کار کنم؟

بچتو زیاد تنها نذار قران باز کن بذار بالا سرش و به لباسش همیشه سنجاق بزن  زیر سرشم قرانو زاج سفید بذار یکم نمک و اسپند تو خونتون قران بخون

بچتو زیاد تنها نذار قران باز کن بذار بالا سرش و به لباسش همیشه سنجاق بزن  زیر سرشم قرانو زاج سف ...

بعضی وقتا بچم‌ تو خواب عمیق یهو وحشتناک جیغ میزنه و گریه میکنه. بچه ها به خدا خرافاتی نیستم ولی بدجوری گیج شدم. تو این خونه هم میترسم.