2777
2789
عنوان

جشن عقد به صرف میوه و شیرینی

901 بازدید | 34 پست

ما جشن عقدمون رو انداختیم توی تالار. ساعت ۲ تا ۵ . به صرف میوه و شیرینی. عقد از ساعت ۲ تا ۳ هستش.از ۳ تا ۵ هم جشن

به فامیلای نزدیک گفتیم ۲ بیاین.فامیلای دور همون ساعت ۳ میان فقط جشن باشن.

به نظرتون اگه شام ندیم بعدش توی خونه بده؟ ما اخه تدارک شام ندیدیم. بعد اونجوری کلیم باید هزینه شام کنیم.

خالم زنگ زد گفت شام بدید زشت میشه ندید😕😕

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خیلی ها رو دیدم شام نمیدن ولی خب مدتش خیلی کمه که. زود تموم میشه حیفه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

رسم ورسوم خودتون مهمه یجورایی طرف ما حتما شام میدن اونایی که جشن میگیرن اونا هم که نمیتونن میرن محضر و بعدشم اتلیه و جشن میمونه واسه عروسی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

يهو تالارو ٧ تا ١٠ ميگرفتي با شام كسي نياد خونه مباركه بسلامتي

اخه هزینه خیلی میرفت بالا.همینجوری ۴ تومن شد. دیگه پول شامشو نداشتیم😶😶

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

عزیزم. اصلا زشت. نیس.  به خالت بگو. هزینه شام‌و قبول کن. شامم میدیم. ... فقط به خودتون فکر کنید. چه شام بدین. چه ندین.  مردم حرف میزنن.  پس فقط. به. زندگی خودت فکر کن. که چی صلاحتونه.  اونم. تو این اوضاع  گرونی 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بعدم ساعتشم خیلی بده سر ظهره اخه. کلا یه جوریه نا متناسب حداقل میگفتی سه تا هفت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه هزینه خیلی میرفت بالا.همینجوری ۴ تومن شد. دیگه پول شامشو نداشتیم😶😶

خب گلم عقدو خصوصیتر میگرفتین تو خونه شامم میدادین با همین ۴ تومن میشد جمع کرد که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه من خیلی ها رو دیدم شام نمیدن ولی خب مدتش خیلی کمه که. زود تموم میشه حیفه. 

چی مدتش کمه عزیزم؟