2777
2789
عنوان

دوست مرخرف😠

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 38 پست
خلاصه منم گفتم اول زندگیشه ذوق میکنه میفرسته تحویلش میگرفتم.. ولی دگ این اواخر خیلی شورشو دراورده مث ...

شاید خواهر نداره و با کسی در ارتباط نیست میخواد بیشتر باهات هم کلام بشه آره؟

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
مثلا میگه فلانی ازدواج نکرد.. فلانی بچه دار نشد..تو کی میخای شوهر کنی منم گفتم شاید عصن ازدواج نکنم. ...

چند سالتونه عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مسئله الان اینه.. هرکاری میکنم بیخال نمیشه ..چند ماه تلگرامم رو با خطی ک نداشت وصل کردم ولی خب زنگ میزنه اس میده.. همش میخاد بگه ک خوشبخته و از زندگیش تعریف کنه.. گوش هم نمیدی درجا میگه حسودی و بخیلی و ولی خب زندگی هرکسی ب خودش ربطه..  نمبدونم واقعا باید چکار کنم.... شما بودین چکار میکردین؟

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 
مثلا میگه فلانی ازدواج نکرد.. فلانی بچه دار نشد..تو کی میخای شوهر کنی منم گفتم شاید عصن ازدواج نکنم. ...

منم راه دور ازدواج کردم همیشه از دوستام میپرسم  جویای حال بقیه هستم خب 

حتما اونام حمل برحسودی میکنن 

عجبا

نه اتفاقا خواهر داره دوتا

یکم غیر طبیعیه...ولی اگه ازدواج کنی احتمال فکراتون بهم نزدیک میشه و درک میکنی چی میگه الان فازشو نمیفهمی