سلام خانوما یک جلسه مهم کاری دارم یجورایی قراره توبیخ بشم خیلی استرس دارم من همینجوری در حالت عادی وقتی دارم با رئیسم حرف میزنم از استرس صدام میلرزه چه برسه به اینکه بحث توضیح خواستن و توبیخ هم باشه ... میخوام قبل جلسه قرص بخورم اما نمیدونم چه قرصی کلا اهل قرص خوردن تو بیماری هم نیستم ولی انگار چاره ای نیست نمیخوام جلو جمع صدام بلرزه یا رنگم بپره میشه راهنمایی کنید ممنون
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شربت گلاب و بیدمشک برا اعصاب خوبه خرما و گردو گل گاوزبون
تو شرکت که نمیشه شربت بخورم ...
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
یک ساعت قبل جلسه، اگه آسم نداری، یه قرص ایندرال ۱۰ بخور
نه آسم ندارم عوارض خطرناک نداره ؟ آخه من در کلا قرصی نیستم یعنی بدنم رو عادت ندادم
هرشب دمنوش اسطوخودوس و به لیمو دم کن بخور قرصا در دراز مدت آسیب میزنن تازه مشکل شما همچینم ح ...
دم نوش به لیمو در هفته معمولا میخورم ولی نمیدونستم برا استرس خوبه . باور کن شرایط خیلی حاد و ضایع هست وقتی تو جمع چند تا مرد کله کنده بخوای توضیح بدی و توجیح کنی