2777
2789
عنوان

بنر جذاب😊😊😊

248 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من کانال تاج و ریسه دارم و الان دنبال ی متن خوب و مشتری جذب کن میگردم برای کانالم ک تبلیغش کنم بهم کمک کنین لطفا

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال جواب نمیده ببر مزونا بازاریابیشو کن

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

یه سئوال چرا تاج وگل سر تو بازار همش رنگ نقره ایش هست رنگ طلایئش نیس؟خیلی دلم میخواد درست کنم خودم 😔

زلف پریشان بانو ستاره ای از آسمان کم دارد..یا ستاره دستچین شده خوشه پروین برای زلف پریشان بانو😁تلاش خودمو کردم ببخشید😅

عزیزم ما اومدیم ولی چیزی به ذهنمون نرسید شرمنده

قدیما ک میرفتیم خونه کسی نبودن مینوشتیم امدیم نبودید یاد اون روزا انداختی مند😆😆

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
قدیما ک میرفتیم خونه کسی نبودن مینوشتیم امدیم نبودید یاد اون روزا انداختی مند😆😆

😂😂آخه دیدم ناراحتی موج میزنه

نمی تونم از عشق تو دل بکنم با این همه خاطره/نمی دونم به چشم کی زل بزنم نگاتو یادم بره