سلام دوستان من الان 34سالمه و دوهفته پیش جنینمو بخاطر Nt بالاش سقط کردم یعنی دکتر گفت سقط کنم وگفت اختلال کروموزومی داره من تو گوگل سرچ کردم سن مادر بالای 35سال یکی از علل اختلالات کروموزومی وسندروم دان هست بنظرتون قید مادر شدن رو بزنم؟؟؟؟؟من یه پسر 6ساله دارم وتو فامیل سابقه بیماری ژنتیکی نداریم منو شوهرمم فامیل نیستیم فقط مشکل سنم هست کسی همچین مشکلی داشته؟؟؟؟
عزیزم ۳۶ سال به بالا احتمال سندروم داون یک شونزدهم هست
از هر ۱۶ فرزند یک فرزند
پس این دلیل نمیشه که همه ی فرزندانتون این مشکل رو داشته باشن ❤
به امید فرزندان سالم 😘😍
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم همش دارم فکر میکنم استرس دارم دکتر گفت کاملا تصادفیه ممکنه بچه بعدیت سالم باشه ممکنه هم ...
دقیقا همون حرفی هست که بنده عرض کردم
درسشو خوندم عزیزم
حالا اگه توان بدنی و شرایطش رو داری چند ماه دیگه بازم اقدام کن
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
حالا اینو بگم 😂مامان بزرگ من تو ۴۰ سالگی داییم رو دنیا آورده 😁 از همه خاله ها و داییام و فک و فامیل و اجدادمون سالم تر و شیطوووون تره😂😂 پدر فامیل رو دراورده مرد گنده
ممنون گلم اینقدر درد کشیدم برا سقط وهنوزم خونریزیم بعد دوهفته خوب نشده با خودم میگم بچه دیگه نمیخام ...
اگه شیر داری و اذیت میشی میتونی بدوشی و به nicuاهدا کنی برا نوزادایی که مادرشون شیر نداره
البته ندوشی بهتره که خشک بشه😔
بازم توکل بر خدا خودتو ناراحت نکن