2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه جدایی دارین😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 38 پست
خب اونجا شهرستان بوده لابد، تهران وگرنه اینجوری نیست دادگاه ها

رودهنم. فرقی نداره. معتاد نبود که یا شروطی که حق طلاق بهم بدن داشتم ولی مدرک نداشتم مثلا کتک خوردم نرفتم شکایت یا ول میگرد میرفت شکایت نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هدربره الان ک جذاشدی نشستی خونه بابات هدرنمیزه؟ باز اون دوسال میتونستی ی پولی بگیری وخرج کنی ب ر ...

خانوم خبر نداری که هر چند ماه یه سکه بهت میدن چون دارو ندارش به اسم این و اون کرده بود

رودهنم. فرقی نداره. معتاد نبود که یا شروطی که حق طلاق بهم بدن داشتم ولی مدرک نداشتم مثلا کتک خوردم ن ...

وقتی اون شما رو کتک میزد شما باید میرفتی کلانتری که نانه بهت بدن بری پزشکی قانونی که تایید کنه تو کتک خوردی 

اون وقت اون میشد یه سند که تو راحت بتونی طلاق بگیری

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خانوم خبر نداری که هر چند ماه یه سکه بهت میدن چون دارو ندارش به اسم این و اون کرده بود

اتفاقاخبر دارم چون خودمم دارم جدامیشم ممکنه هزسه ماه ی سکه میداد بازم غنیمته از این مذکرهای اشغال همون ی سکه هم البته گلم میدونم سخته خب تو اینجور خاستی ولی من دلیسادم پای نهزیه ام طلا چیزی نداری؟ 

اگه واسه کتک ها نامه پزشکی قانونی داشتی و یا میتونستی تو دادگاه ثابت کنی که مشروب مبخوره میتونستی طلاق بگیری....

منم دز شرفه جداییم..از همسرم ۶۰ لیتر مشروب از خونه گرفتن الانم متهم شناخته شده

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔