سلام خانومی ها. دلم خیلی شکسته... مجبورم کرد همه حق و حقوقم ببخشم یا دوسال دنبال حقم تو دادگاه دوندگی کنم. خیلیییییی ناراحتم. بابا منم عمرم صرف اون زندگی شد... چرا مردا انقد بی وجدانن. معلوم نیست چند وقت دیگه خبر ازدواجشم بشنوم. درصورتی که با من ازدواج کرد ۴۰میلیون بیظتر نداشت الان سرمایه ش ۳۰۰م شده. ازش نمیگذرم
خانوم خبر نداری که هر چند ماه یه سکه بهت میدن چون دارو ندارش به اسم این و اون کرده بود
قبل ازاینکه مهریتو بزاری اجرا نباید درمورد دادخواست مطالبه مهریه با احدی حرف میزدی چون شوهرا به محض اینکه به گوششون برسه که خانومشون مهریه خواسته اموالشونو به نام دیگران میزنن تا اززیر پرداخت مهریه شونه خالی کنند
یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عیب نداره عزیزم بسپارش به خدا تنت سلامت به خودت بیا هنوز جوونی هنوز اول راهی باهاش کنار بیا بهش فکرنکن به این فکرکن ک دوباره عاشق میشی دوباره ازدواج میکنی اینبار خوشبخت میشی بچه دار میشی به اینا فکر کن شاد زندگی کن تو خونه نشین برو سرکار برو باشگاه برو تو اجتماع تا شرایط ازدواج مجدد برات فراهم بشه ولش کن بابا رفت ک رفت